Eladó 5 db teremgarázs beálló- Budapest XI-Kelenföld

For Sale / Eladó 15,8mFt
Description / Leírás

Ha hasznosítható garázst keres

- Budapest XI/Kelenföld

Darabja  2,484 mFt +áfa azoknak a teremgarázsban található 12 nm-es gépkocsibeállóknak, amelyek Kelenföldön, a Trófea Grillhez közel  találhatóak. Az egymás mellett levő parkolóhelyekből rögtön 5 van, így ha garázshasznosítással szeretne foglalkozni, ez egy kitünő lehetőség. Összesen 60 nm, 12 420 000 Ft+ÁFA.

Garázs- vagy tárolókiadáson töri a fejét?  Itt talál jogi, adózási muníciótÉrdemes magánszemélynek garázst kiadni?

MEGJEGYZÉS: Habár az ingatlant hó vételnek találjuk, de jelen pillanatban az ingatlan tulajdoni lapján a négyzetméterek nem korrektek, ezért nem javasoljuk, hogy érdemben foglalkozzon az ingatlannal.

Eladó 5 db beálló teremgarázsban Budapest XI.kerület Kelenföld -http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda. Az okos ingatlantulajdonosok partnere Eladó 5 db beálló teremgarázsban Budapest XI.kerület Kelenföld -http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda. Az okos ingatlantulajdonosok partnere Eladó 5 db beálló teremgarázsban Budapest XI.kerület Kelenföld -http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda. Az okos ingatlantulajdonosok partnere

 

 

 

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.