2 szintes, 2+2félszobás kertes ház-Budapest XI-Kőérberek

Eladva
421
Description / Leírás

2 szintes panorámás ház kerttel

House / Ház Eladva - Budapest XI/Kőérberek

Eladó 2065 nm-es telken álló 2 szintes (földszint+beépített tetőtér), 2+2 félszobás ház Budapest XI. kerületében, Kőérberek városrészben. A Budaörsi Kamaraerdő, Budaörsi Repülőtér és a Vadászhegy által határolt Kőérberek egy izgalmas területe Budapest  XI. kerületének.

eladó-ház-Budapest-XI-013.jpg

A villamossal, busszal is jól megközelíthető terület, a MOM Parktól tömegközlekedéssel 38-45 percre levő városrész a zárt kertek paradicsoma. A gazdasági épületekkel, hétvégi házakkal tarkított, gyümölcsösök, szőlősök uralta terület számos pontjáról elláthatunk a Budai várig. Az általunk kínált, Sashegyre, Gellért-hegyre panorámás, korábban zártkert besorolású  ingatlan zártkerti művelés alól kivett területnek és lakóháznak minősül, így nem vonatkoznak rá a zártkertekre vonatkozó szigorú beépítési és értékesítési szabályok.

eladó-ház-Budapest-XI-061.jpg
kilátás

A fennmaradási engedéllyel rendelkező házat évtizedek óta lakják, alkalmazkodva a környék infrastrukturális adottságaihoz.  Az utca nem burkolt, nem csatornázott, de villany van. A vizet fúrt kút biztosítja, de a ház víztisztító berendezése ivóvíz minőségű vizet biztosít. A fűtés fatüzelésű kályhával történik, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A szennyvíz elvezetéséhez derítőt használnak.

A két fürdőszobával, két WC-vel ( egyik különálló) rendelkező ház  emeletén a fürdőszoba mellett két hálószoba, a földszintjén a nappalival egy légtérben található étkező és konyha együttese, egy kamra, és egy különálló hálószoba található. Az emeleten egy 3 nm-es, a földszinten egy 15,52 nm-es terasz található.

Fotógaléria

360° fotókból készített virtuális túra

Kapcsolatba léphet irodánkkal az alábbi módon is:

 

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.