3 szobás lakás-Budapest XIII-Újlipótváros

Eladva
31
Description / Leírás

Felújított, polgári, belvárosi

Apartment / Lakás Eladva - Budapest / Újlipótváros

A még folyó felújítás ellenére is látszik, hogy a patinás, belvárosi polgári lakás iránt érdeklődők egy kincsre lelhetnek ebben a 3 szobássá, két fürdőszobássá formálódó lakásban. A megújult fürdőszoba, a konyhával kibővített hall, a világos, 360 cm-es belmagasság, a stukkóval díszített mennyezet, újszerű parkettázású szobák, az  újonnan beszerelt légkondicionáló és a konyhából lekerekített szoba ad többletértéket és teszi modernebb arculatúvá ezt az eleganciával felruházható lakást.

Az egymásból nyíló szobák keleti fekvésűek és az utcára néznek.  A nagyobbik szoba íves ablakkal, és erkéllyel rendelkezik. A kisebbikből elérhető a fürdőszoba. A vécével, bidével felszerelt, színével, mintázatával a lakás stílusház illeszkedő fürdőszoba mellett egy különálló WC is van, de arra is megvan a lehetőség, hogy  a konyhából leválasztott szoba mellett is legyen egy WC, zuhanyzó. A kiállások már léteznek. Az öblös, 17 nm-es hall hangulatos étkezős fogadótere lehet a lakásnak, amit jól kiegészít a kényelmes, 9 nm-es konyha. A villanytűzhellyel, sütővel, szagelszívóval felszerelt konyha a lifthofon keresztül természetes szellőzést is kaphat. Kis szépséghiba, hogy a megszüntetett kamra burkolata és a konyha burkolata eltér, de ezt egy szőnyeggel könnyen orvosolhatjuk.

Az összkomfortos lakás fűtését, meleg víz ellátását a kondenzációs cirkó biztosítja.

Az eredeti, a ház stílusához illeszkedő, fa dupla nyilászárók belsejét hang és hőszigetelő műanyag ablakokra, erkélyajtóra cserélték.

Eladó 3 szobás lakás-Budapest 13.kerület-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962
Fotógaléria

360 fokos fényképek

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
  • Apartment / Lakás
  • 3 bed / szoba
  • 1 bath / fürdőszoba
  • Air Conditioning / Légkondícionálás
  • Floor Area is / Alapterület 100 m²
  • 2 Toilet / WC
  • Floor Boards / Parketta
  • Balcony / Erkély