Eladó 11+2félszobás villa-Budapest III. -Táborhegy

Eladva
131
Description / Leírás

11+2 félszobás, 4 szintes, irodaházként használt villa eladó

Villa / Villa Eladva - Budapest III/Táborhegy-Óbuda

Korábban irodaházként, cégközpontként is használták azt a 11+2 félszobás, Táborhegyen, igen kellemes környezetben, csendes mellékutcában található, egyedi homlokzattal rendelkező villát, amelyet megvételre ajánlunk.

eladó-villa-Budapest-III-Táborhegy-emelet-kilátás.jpg

A 4 szintes villa, amelynek pincéjében tárolók, a 43 nm-es padlásán egy wc-vel ellátott, színpadszerű szoba,  a 139 nm hasznos alapterületű földszintjén lakás, a 141 nm hasznos alapterületű emeletén irodák kerültek kialakításra, magán viseli az irodaház jelleget. A szélfogóval megközelíthető bejárat a fő közlekedési csomópontnak tekinthető, tágas lépcsőház vezet. Innen mehetünk fel  az 5+1 félszobás emeletre, juthatunk be az 5+1 félszobás földszinti lakrészhez. A külön bejáratú szobák legalább fele hidegburkolattal rendelkezik, a ház két fürdőszobája a földszinten van, az emeleten csak wc-k vannak. A 3-3 nagy szoba déli fekvésű, világos, de csak egy konyhasarok került kialakításra és az emeleten nincs erkély, terasz. A házban nem található garázs, de parkolóhelyek vannak az udvaron.

eladó-villa-Budapest-III-Táborhegy-emelet-lépcsőforduló.jpg
Bejárat és a lépcsőház a lépcsőfordulóról.

A villa elhelyezkedése, mérete miatt több formában hasznosítható. A lépcsőházon, pincén kívüli hasznos alapterület 322 nm.  Lakás és cégközpont együttesének kialakítása is magától értetődő, de irodaházként akár ebben a formában hasznosítható. Van fantázia két- vagy többlakásos társasházzá illetve lakóvillává alakításában is, hiszen a hely megkapó és itt üres telkek nemigen vannak. Jó célcsoport lehet a golfot szeretők társasága, mert a Golfakadémia épp szemben van.

eladó-villa-Budapest-III-Táborhegy-földszint-szomszédság.jpg

 

Alaprajz

Eladó 8+2 félszobás, 4 szintes villa Budapest III.kerületben Táborhegy és Óbuda határán -http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, igényes, olcsó ingatlanközvetítő iroda. Az okos ingatlantulajdonosok partnere

Eladó 8+2 félszobás, 4 szintes villa Budapest III.kerületben Táborhegy és Óbuda határán -http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, igényes, olcsó ingatlanközvetítő iroda. Az okos ingatlantulajdonosok partnere

Fotógaléria

360° fotókból készített virtuális lakásbemutató

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.