Eladó 2 szobás panel lakás- Budapest VIII. – Losonci negyed

Eladva
21
Description / Leírás

Bérbeadott panel- bruttó 5% hozam

Apartment / Lakás Eladva - Budapest VIII / Losonci negyed

Jelenleg is bérbe adott, 2 szobás, akár 5 %-os bruttó hozamot is jövedelmező panel lakás azok számára nagyszerű vételi lehetőség, akik jól bérbe adható, de még megfizethető ingatlant keresnek.

Jól láthatóan, ez az az eset, amikor egy lakás nem azért befektetési célú, mert drága vagy lakhatatlan. Sőt. Ahogy a paneleknél már megszokhattuk, a lakás nagyon jó elrendezésű. Az erkélyre nyíló szobák nyugati tájolásúak és külön bejáratúak,  a lakás külön WC-vel és fürdőszobával rendelkezik, a szobák életét nem zavarja a vizes blokk. Bár kamra nincs, de a konyhában az étkező asztal mellett a méretes kamraszekrény is elfér.  Bár maga a 15 emeletes épület még nem esett át panelprogramon, de a lakás már részben felújított. A szobák burkolatát kicserélték, a fürdőszoba, WC burkolatai is újak.

A Klinikák közelében található lakás környéke sokat változott az elmúlt évtizedben, a városrész megújulása hamarosan erre a házra és a környékére is el fog érni, ami valószínűleg kedvezően módosítja az ingatlanárakat.

Ha most ismerkedik az ingatlanhasznosítás témakörével,  érdemes letöltenie  az Ingatlanhasznosítók 12 pontja című ingyenes e-bookunkat. Ha kitölti az alábbi adatokat, akkor az emailjei között megtalálja a letöltés linkjét. 

Eladó 2-szobás lakás Budapest VII.Losonci negyed -Bérbeadott-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

 

 

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
  • Apartment / Lakás
  • 2 bed / szoba
  • 1 bath / fürdőszoba
  • Floor Area is / Alapterület 53 m²
  • Toilet / WC
  • Floor Boards / Parketta
  • Balcony / Erkély