Körpanorámás, tetőteraszos eladó lakás Római-parton Budapest

Eladva
221
Description / Leírás

Eladásra kínálunk egy külöleges hangulatú, körpanorámás, tetőteraszos, római-parti lakást

Apartment / Lakás Eladva - Római part

A mindennapokat is nyaralásként szeretné megélni? A Római-parton keres egy különleges ingatlant? Lehet, hogy nem kell tovább keresnie. Eladó egy különleges, tetőteraszos, körpanorámás lakás Budapest III. kerületében, Óbudán, Budapest III. kerületében, Pünkösdfürdő közelében, a Római parton, medencés lakóparkban.

eladó apartman Királyok útja

A Duna felé is kijárattal és egy kültéri medencével is rendelkező épületegyüttes hűtése-fűtése geotermikus.

A 116 nm méretű, nappali+ 3 hálószobás, erkélyes lakás hatalmas üvegablakokkal, déli terasszal rendelkezik. Különálló WC-je és fürdőszobája van. A lakáshoz tartozik egy 5 nm méretű felszíni fedett gépkocsitároló és egy 9 nm méretű tároló.

A Római-part

Budapest utolsó, lakóterületekről is közvetlenül elérhető fövenyes Duna-partja. A hosszára, kiterjedésére több megközelítés létezik. 

Igazából az emberek nem nagyon mennek bele a névháborúba, hanem lerómaipartozzák  a Pók utcától a Barátpatak utcáig tartó 4,5-5 kilométeres, egyébként három eltérő jellegű városrészhez, a Rómaifürdőhöz, a Csillaghegyhez és a Békásmegyerhez tartozó partszakaszt. Joggal teszik, mert ugyanúgy lehet biciklizni, futni, sétálni, kutyát sétáltatni majdnem az út teljes hosszában, bár tény, hogy a szórakozóhelyek a történelmi Római-parton és környékén koncentrálódnak és  a Békásmegyert védő gát más stílusú partszakaszt hozott létre. A rómaifürdő és csillaghegyi,  3 km hosszú természetközeli partszakasza egyedi értéke Budapestnek, de a Békásmegyerhez tartozó Kossuth Lajos üdülőpart is rendkivüli helyszíne a szabadidős tevékenységeknek.. A „Római” még most is olyan fogalom  –  a hozzá kapcsolódó történeti, kulturális emlékek, a meglévő sport és rekreációs lehetőségek, a Duna közvetlen jelenléte, a vízpartiság semmivel nem helyettesíthető hangulata révén – amely a szomszédos Rómaifürdő és Csillaghegy városrészeknek közvetlenül különleges hozzáadott értéket jelent. A Római-part maga a fő attribútum, ami ezeket a lakóterületeket megkülönbözteti más városi lakóterületektől, ami egyedivé és ezáltal versenyképessé teszi ezeket

Ahol az egész év nyaralás, Római-part, Kossuth Lajos üdülőpart című cikkünkből azt tudhatja meg, miért lehet ott minőségi életet élni, a Római-part 101 című írásunkban pedig segítünk a városrészre vonatkozó fogalmak, információk, polémiák erdejében eligazodni.

Királyok útja, Pünkösdfürdő, Kossuth Lajos üdülőpart

Alaprajz

eladó nappali + 3 hálószobás, privát tetőterasszal rendelkező lakás úszómedencés társasházban-Budapest III-Római-part -http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, igényes, olcsó ingatlanközvetítő iroda. Az okos ingatlantulajdonosok partnere

A Csillaghegy és Pünkösdfürdő határán található,  2008-ban épült  lakópark 19 apartmanos épületének, és ennek a lakásnak a legnagyobb értéke a tetőterasz , ahonnan a Pilis csúcsait, a Dobogókő tetejét, a Dunát lehet látni.

parallax

A lakás+tároló+gékocsibeálló együttes ára  eladási ára 55.8 m Ft+áfa.

Budapest-III.-kerület-Óbuda-Római-part-eladó-lakás-tetőterassza-092_c.jpg
A lakás terasza teszi maradandóvá ezt azt római parti lakást.

360° fotókkal készített virtuális túra

Kapcsolatba léphet velünk, felteheti kérdéseit az alábbi formában is:

 

 

 

 

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
  • Apartment / Lakás
  • 2 bed / szoba
  • 2 bath / fürdőszoba
  • 1 rooms / szoba
  • Built /Épült 2006
  • 1 Parking Spaces / Parkolóhely
  • Floor Area is / Alapterület 89 m²
  • New Construction / Új építésű
  • Toilet / WC
  • Carport / Gépkocsi beálló