Üvegfalú garázzsal az autó a nappali ékévé válik

Üvegfalú garázzsal az autó a nappali ékévé válik

Az elmúlt évtizedek technológiai fejlesztései számtalan okos, praktikus, ötletes lakberendezési megoldást tettek lehetővé. A tulajdonosok sokszor vívódnak, hogy a számtalan lehetőség közül mit hagyjanak érvényesülni, hol áldozzák be a funkcionalitást az esztétikum oltárán, vagy fókuszáljanak a lakás legoptimálisabb kihasználására.

vegfalugarázs.jpg

Nem is értjük, hogy ez a megoldás eddig miért nem jutott senki eszébe. Látva a képeket, magától értetődő, hogy ha üvegfallal választjuk el a garázst, akkor a család kedvenc autója a nappali díszítő elemévé válik. Kétségtelen, hogy egy tiszta autó elegánsabb, és az is sokat dob az összképen, ha a téli gumik tárolása nem itt történik.  Az is előfordulhat, hogy a mindenkori berendezést az épp aktuális kedvenchez kell igazítani.

Showoff the Lamborghini in your living room in this flash Brisbane pad

Luxury home at Robertson in Brisbane features an internal glass-walled garage in the main entry foyer The lucky owner will get to showcase their prestigious car, visible from the spacious living room Set on 718 sqm, the six bedroom home also features European marble floors, and an outdoor alfresco area Listed at $2.88 million in September, the price was reduced to $2.68 million, before being sold in November Don’t hide the Lamborghini Huracan away in the garage – showcase it for all to see in the main entry foyer of your home.

Eladó villáink, igaz üvegfalú garázs nélkül

Különleges részletek a természetvédelmi terület határán

Megkapó egyedi részletek teszik különlegessé ezt a 4 hálószobás, 3 szinten kialakított villát, amely Budapest II. lerületében, a természetvédelmi terület...Read More / További részletek→

544
122,7mFt

PANORÁMA, BELTÉRI MEDENCE, LIFT

Kivételes panoráma, luxus szinten kialakított lakás két szinten, szolgálati lakás.

742
390mFt

Garázsajánlatunk

Nothing found, please check back later. / Találatok száma 0, de később érdemes újra leellenőrizni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.