Ajándék ebook- Az ingatlanhasznosítók 12 pontja

ingatlanhasznosítók 12 pontjaMindenki potenciális ingatlanhasznosító

Változik a munka világa. Az igény és a feltételek is megteremtődnek, megteremtődtek, hogy mindenki több jövedelemforrással rendelkezzen, testhezállóbb, kötetlenebb feltételekkel vállaljon munkát, intellektusához, életszakaszához illő portfólió karriert építsen fel, és akár befektetéseinek aktív kezelőjévé váljon. Utóbbiak egyike, az ingatlanhasznosítás. Rövid távú változata a rendszerváltás előtt a nem túl szexi fizető vendéglátás (balatoni ferdítésben: zimmer frei/feri …haha) címen futott, de a technológia, az internet alapú értékesítés lehetőségének hála  főnixmadárként született újjá. A közösségi szállásértékesítő oldalak (Airbnb, booking.com és még számtalan magyar és közép-európai reinkarnációja) marketing ereje, rugalmassága, praktikuma új perspektívát és értékesítési csatornát nyitott, így minden lakástulajdonos potenciális szállásadóvá, ingatlanhasznosítóvá vált. Az ingatlanhasznosítás a mai társadalmi, gazdasági, szociológiai környezetben nemcsak témaként népszerű, de villámgyorsan gyakorlati problémává vált, kérdések sorát felvetve.

Szeretne okos, felkészült, becsületes Airbnb-ző, lakás-, garázs bérbeadó lenni? Akkor érdemes letölteni az ingatlanhasznosítók 12 pontja című ingyenes kiadványunkat. Ehhez nem kell mást tenni, mint megadnia nevét, email címét, majd az email-jei közé beérkező levelünkben a letöltés linkjére kattintani.Reméljük az Ingatlanhasznosítók 12 pontja segíteni fog az ingatlanhasznosítás feladataiban.

Üdvözlettel,

http://alacsonyjutalek.hu/ - Megfizethető, megbízható, minőségi ingatlanközvetítő iroda. Az okos ingatlantulajdonosok partnere.