Eladó étterem- Balaton déli part

For Sale / Eladó 180mFt+áfa
Hotel/Leisure / Hotel-szabdidős célú ingatlan
Description / Leírás

Esküvőre, rendezvényre optimalizált tágas étterem

Hotel/Leisure / Hotel-szabdidős célú ingatlan -

Sunday brunchoz keres megfelelő helyszínt? Ötletei vannak a balatoni vendéglátás megújítására? Éttermet keres, ami anyakönyvi hivatal közelében van? Olyan éttermet szeretne, amitől sétatávolságra lehet látványos esküvői fotókat készíteni? Ami alkalmas látványos, nagy létszámú rendezvények szervezésére? Ami alkalmas különböző stílusú éttermek, bárok, kávézók egyidejű vagy akár párhuzamos üzemeltetésére? Ami tágas területen van elhelyezve? Ami gépkocsival könnyen megközelíthető? Ahol akár aludni, átöltözni is lehet?
Megtalálta:
A déli part egyik legkedveltebb településének szívében van ez 4200 nm telken fekvő 1380 nm-es, akár 400 vendég fogadására alkalmas étterem, ami keresi azt az ügyes szakembert, aki nem csak életet lehel ebbe a felszerelt étterembe, de olyan perspektívát lát benne, ami jó kiegészítője válhat a város nyári és téli életének. Aki látja az erőt magában olyan egyedi rendezvényközpont vagy kulináris, gasztronómiai zarándokhellyé kialakítására, amelynek kedvéért szinte bármikor szívesen elindulnak az ország bármely pontjából.

A tágas, impozáns ingatlan külön előnye az emeleten levő lakórész, ami panzióként, személyzeti szállásként, vendégszállásként is kiváló. Az, hogy nem a lakóépületek közvetlen környezetében van, még izgalmasabbá és intenzívebbé teheti a rendezvények megszervezését.

Legyen 12 hónapig érdekes, vonzó helyszín a Balaton!

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
  • Hotel/Leisure / Hotel-szabdidős célú ingatlan
  • Land is / Telek 4 200 m²
  • Floor Area is / Alapterület 1 380 m²