Eladó 3690 nm fejlesztési telek Budapest III. kerület-Csillaghegy

207mFt+áfa
Commercial / Kereskedelmi célú ingatlan
Description / Leírás

Jó adottságokkal rendelkező telek

- Budapest III/Csillaghegy

Eladó jelentős zöldfelületű intézményterület övezeti besorolású, 3690 nm telek Budapest III. kerületében, Csillaghegyen. Az Ipartelep utca és a Szent István utca találkozásánál fekvő telek a jelenleg érvényes szabályozás szerint IZ-III/1  övezetbe sorolt, mely alapján 35%-ban építhető be, maximum 20 méter építménymagasság mellett. A szabályozás szerint a terület régészetileg védett terület. A telek körbekerített, közművekkel (elektromos áram kivételével) nem rendelkezik, de a határoló utakon elérhetőek. A telekre egy bruttó 5535 nm területű felépítmény építhető.

Az országos településrendezési és építési követelményekről szóló 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet értelmében

Intézmény terület

17. § (1) Az intézmény terület elsősorban igazgatási, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális rendeltetést szolgáló épületek elhelyezésére szolgál.

(2) Az intézmény területen elhelyezhető épület – az (1) bekezdésben foglaltakon kívül -:

a) iroda,

b) kereskedelmi, szolgáltató, szállás,

c) kulturális, közösségi szórakoztató,

d) hitéleti és

e) sport

rendeltetést is tartalmazhat.

(3) A (2) bekezdés a)-e) pontjában felsorolt rendeltetést tartalmazó épületben a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló lakás, továbbá más lakás a helyi építési szabályzatban meghatározott számban és módon (önálló lakó vagy más rendeltetésű épületben meghatározott szintszám felett) alakítható ki.

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Commercial / Kereskedelmi célú ingatlan