Eladó 1000 nm-es zártkert -Budapest XI. -Kőérberek

Eladva
Residential / Lakáscélú
Description / Leírás

Budai várra panorámás zártkert apró házzal eladó

Eladva - Budapest XI/Kőérberek Budapest

Eladó 1000 nm-es panorámás kert és a rajta található 20,65 nm-es gazdasági épület Budapest XI. kerületének Kőérberek városrészében. A Budaörsi Kamaraerdő, Budaörsi Repülőtér és a Vadászhegy által határolt Kőérberek egy izgalmas területe Budapest  XI. kerületének. A villamossal, busszal is jól megközelíthető terület, a MOM Parktól tömegközlekedéssel 38-45 percre levő városrész a zárt kertek paradicsoma. A gazdasági épületekkel, hétvégi házakkal tarkított, gyümölcsösök, szőlősök uralta terület számos pontjáról elláthatunk a Budai várig, így erről a kertről is.

A telken és házban villany van, vizet a szomszédból, fúrt kútról lehet biztosítani. A WC pottyantós.

Bár a besorolás szerint már nem létező kategória, hiszen 1987. szeptember 1. napjától a “zártkert” fogalma megszűnt, de a tulajdoni lap szerint zártkertnek minősített terület, azaz a tulajdonosok eddig nem éltek az átminősítés lehetőségével.  Ez azt jelenti, hogy jelen pillanatban a terület beépíthetősége korlátozottabb, értékesítésére a földforgalmi törvény  a földekre irányadó bonyolult szabályozást rendeli:

  • Alkalmazni kell a törvényes elővásárlási jogok gyakorlásának szabályait;
  • A teljes procedúra a kifüggesztési és jóváhagyási folyamat miatt akár fél évet is igénybe vehet, az adásvételi szerződést a polgármesteri hivatalban ki  kell függeszteni és a megyei földhivatallal jóváhagyatni;
  • A szerződést különleges biztonsági okmányon lehet csak elkészíteni.

Az alábbi formában is megkeresheti irodánkat

 

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Residential / Lakáscélú