Egy hálószobás apartman, lakás-Dubaj-Damac Hills

Ajánlatot kapott
21
Description / Leírás

Aktív életet és jó befektetést kedvelőknek

Apartment / Lakás - Dubai / Damac Hills

A golfpályák a világ minden táján az elegancia és a luxus jelképei, de különösen igaz ez Dubajra, ahol nem csak a golfpályákat, de az egész várost ez az érzés és stílus lengi be. Ezért találjuk megfontolandónak a Damac Hillsen elindított, versenyek lebonyolítására is alkalmas 18 lyukas Trump nemzetközi golfpályájára néző, két épületből álló  apartmanház projektjében a részvételt. A két lakótoronyból álló projekt  a hihetetlen változatos,  a modern lakóépületeket és a világ meghatározó brendjeivel (Fendi Casa and Paramount Hotels & Resorts.) való gyümölcsöző együttműködésből fakadó beruházásokat is magában foglaló, 390 hektáros fejlesztés részeként valósul meg.  Azért is nagyszerű,  mert hatalmas zöld területekkel kialakított városrész az Emirates  és az Umm Suqeim úton keresztül közvetlen összeköttetésben áll a várossal,  mégis  attól teljesen elkülönült világot jelent.

Az 1 szobás apartmanok tipikus kialakítása
eladó eladó 1 hálószobás apartman Dubai Damac Hills-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel:36-30-9843-962

Az elegáns lobbival rendelkező, luxus szinten kialakított lakótornyok egyszobás, 40 nm körüli  apartmanjai négyféle változatban kerülnek kialakításra, de mindegyikre jellemző, az izlésesen kialakított belső tér, a felszerelt konyha, a tágas fürdőszoba, az elegáns dizájn, a Trump nemzetközi golfpályára néző kilátás. A két kecses, modern homlokzattal tervezett, hatásos látványt nyújtó épületeket a zöld golfpáya veszi körül és a felszereltség része a fűtött úszómedence, a napágyakkak, napernyőkkel felszerelt medenceparz, a gőz és szauna, a korszerű edzőterem, a wellnesz részleg és a tágas parkoló. Itt minden adott az aktív élethez vagy a pihenéshez. A napot egy úszással lehessen kezdeni, vacsora előtt még lehet egyet csobbani, ütni, vagy edzeni, majd a barátokkal, családdak együtt vacsorázni  a Damac Hills éttermeinek egyikében. Esetleg a golfpálya elegáns  éttermeiben. De lehetőség van Damac Hills vásárlásra is Damac hills bevásárló központjában vagy a golfpály boltjában.

Boldog, aktív egészséges élet

A boldog, aktív, egészséges élet garanciája, ahol a vásárláshoz, étkezéshet, szórakozáshoz szükséges szolgáltatások mind megtalálhatóak és nagy esélye van nagyszerű szabadtéri programokra  a környező parkokban, játszótereken, és a golfpálya ütőhelyein. A rengeteg zöldterület teszi lehetővé a  barátokkal és a családdal történő  lazítást és feltöltődést.

Versenyek rendezésére alkalmas golfpálya a szomszédban

A Damac Hill két lakótornya, amelynek minden apartmanja zavartalan kilátással rendelkezik a 18 lyukas golfpályára, a Trump Nemzetközi Golf Klub Dubajra. Az exkluzív golfklubhoz elegáns éttermek és egy luxus wellnesz részleg, golf ruhák és eszközök boltja is tartozik.

Értékes befektetés

Prémium lokáció és egy kialakult golfközösség, ami ezeket az apartmanokat ideális befektetéssé teszi és közben az első osztályú életstílus komfortját is élvezni lehet teljesen megalapozott áron.  Dubaj, ami legjobb bérbeadói hozammal büszkélkedhet a világon, az elérhető finanszírozási opciók, a nulla adó mellett  egy igazán vonzó befektetést ígér.

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
 • Apartment / Lakás
 • 2 bed / szoba
 • 1 bath / fürdőszoba
 • Air Conditioning / Légkondícionálás
 • Pool / Úszómedence
 • Floor Area is / Alapterület 41 m²
 • New Construction / Új építésű
 • Toilet / WC
 • Gym / Konditerem
 • Floor Boards / Parketta
 • Spa / Pezsgőfürdő
 • Balcony / Erkély
 • Outdoor Entertaining / Kültéri szórakoztatás
 • Split System Heating / Hűtő-, fűtő légkondícionáló