Eladó 1 plusz 2 félszobás lakás Budapest III Pünkösdfürdő

Eladva
21
Description / Leírás

Privát kert, méretes terasz teszi különlegessé ezt a lakást

Apartment / Lakás Eladva - Budapest III./ Római part

Eladó egy amerikai konyhás, 2 hálószobás, 72 nm-es hasznos alapterületű  földszinti társasházi lakás,  és egy 4 nm-es tároló együttese Budapest III. kerületében,  Pünkösdfürdő közelében, a Római parton.

eladó apartman Királyok útja
A három házból álló, Duna felé is kijárattal rendelkező,  geotermikus hűtés-fűtéssel és kültéri medencével rendelkező épületegyüttes  61 nm-es lakása  31 nm-es fedett terasszal és egy  saját használatú, kerítéssel priváttá tett kertrésszel is rendelkezik.

A padlófűtéssel, tolóajtókkal, árnyékolóval komfortossá tett lakást az amerikai konyhás nappalija teszi varázslatossá, mert a 26 nm-es nappali hatalmas, panorámás ablakai a kertre nyílnak.

A 2008-ban épült  épületben összesen 19 apartman és 12 gépkocsibeálló található.

A Római-part

Budapest utolsó, lakóterületekről is közvetlenül elérhető fövenyes Duna-partja. A hosszára, kiterjedésére több megközelítés létezik. 

Igazából az emberek nem nagyon mennek bele a névháborúba, hanem lerómaipartozzák  a Pók utcától a Barátpatak utcáig tartó 4,5-5 kilométeres, egyébként három eltérő jellegű városrészhez, a Rómaifürdőhöz, a Csillaghegyhez és a Békásmegyerhez tartozó partszakaszt. Joggal teszik, mert ugyanúgy lehet biciklizni, futni, sétálni, kutyát sétáltatni majdnem az út teljes hosszában, bár tény, hogy a szórakozóhelyek a történelmi Római-parton és környékén koncentrálódnak és  a Békásmegyert védő gát más stílusú partszakaszt hozott létre. A rómaifürdő és csillaghegyi,  3 km hosszú természetközeli partszakasza egyedi értéke Budapestnek, de a Békásmegyerhez tartozó Kossuth Lajos üdülőpart is rendkivüli helyszíne a szabadidős tevékenységeknek.. A „Római” még most is olyan fogalom  –  a hozzá kapcsolódó történeti, kulturális emlékek, a meglévő sport és rekreációs lehetőségek, a Duna közvetlen jelenléte, a vízpartiság semmivel nem helyettesíthető hangulata révén – amely a szomszédos Rómaifürdő és Csillaghegy városrészeknek közvetlenül különleges hozzáadott értéket jelent. A Római-part maga a fő attribútum, ami ezeket a lakóterületeket megkülönbözteti más városi lakóterületektől, ami egyedivé és ezáltal versenyképessé teszi ezeket

Ahol az egész év nyaralás, Római-part, Kossuth Lajos üdülőpart című cikkünkből azt tudhatja meg, miért lehet ott minőségi életet élni, a Római-part 101 című írásunkban pedig segítünk a városrészre vonatkozó fogalmak, információk, polémiák erdejében eligazodni.

Királyok útja, Pünkösdfürdő, Kossuth Lajos üdülőpart

Alaprajz/Floorplan

Eladó nappali plusz 2 hálószobás 72 nm-es lakás Budapest III.kerület Római parton -http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda. Az okos ingatlantulajdonosok partnere

360° fotókból készített virtuális túra/ 360° Virtual Tour

 

Fotógaléria/ Photo Gallery

Az alábbi formában is megkeresheti irodánkat/You can contact us via the following contact form

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.