Eladó 1 plusz 2 félszobás panel – Budapest XI-Albertfalva

Eladva
21
Description / Leírás

Budai hegyekre panorámás, jó beosztású panel

Flat / Lakótelepi lakás Eladva - Budapest XI /Albertfalva

Budai hegyekre panorámás, 9. emeleti, 53 nm-es panel eladó Budapest XI. kerületében, Albertfalván. A Kondorosi uszoda közelében, az új Lidl épületével szemben, a Fegyvernek u 4. szám alatt található az a 4 lépcsőházas szalagpanel, amelyben megvételre kínáljuk ezt a jó beosztású, 1 + 2 félszobás panelt.

A rendezett lakás akár használatba is vehető, netán hasznosítható egy tisztasági festés után, de kétségtelen, hogy a modernizálás, megújítás igénye is jogosan felmerülhet. Panelre jellemző megoldások (lengőkábel, a fürdőszoba eredeti, linóleum a mellékhelyiségekben, szőnyegpadló a szobákban, eredeti beépített szekrény a folyosón, kamraszekrény a konyhában) találhatóak a nyugati tájolású lakásban, de a műanyag ablakok újak, redőnnyel felszereltek, az erkély beépített, a nappali légkondicionált, a radiátorok újak, mérővel ellátottak.

Nagy előnye a viszonylag tágas étkezős konyha, külön WC-fürdőszoba, külön bejáratú szobák, a bőséges tárolási lehetőség. A közös költség alacsony, a közlekedése jó.

Az alagsorban,  négy lakás által közösen használt tárolóban további tárolási kapacitás van.

Közös ktg 10.000, fűtés 11.000 Ft havonta.

Eladó 1 + 2 félszobás panellakás Budapest XI: Fegyvernek u 4-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
  • Flat / Lakótelepi lakás
  • 2 bed / szoba
  • 1 bath / fürdőszoba
  • Built In Robes / Beépíterr gardrób
  • Intercom / Kaputelefon
  • Balcony / Erkély
  • Ducted Cooling / Légkondícionáló