Eladó 2 szoba+hallos lakás -Budapest VII-Erzsébetváros-Jósika u 4.

Eladva
31
Description / Leírás

Befejezést igénylő, hasznosítható, 2 lakássá vagy 3 lakrészessé alakítható

Apartment / Lakás Eladva - Budapest VII /Erzsébetváros

Eladó egy belvárosi, akár 3 lakrészessé tehető, magasföldszinti lakás Budapest VII. kerületében, Erzsébetvárosban. A 2 szintes, 12 lakásos társasház bejáratától balra fekvő 73 nm-es, 2 szoba+hallos lakás elrendezése, kialakítása nem mindennapos. Egyrészt egyike a századelős bérházak sok egyedi alaprajzú lakásának, másrészt egy folyamatban levő, hasznosításra optimalizált átalakítás határozza meg a karakterét és a beosztását.

  • A “C” alakú lakás a lépcsőházat öleli körbe és a két bejárata a lakás két végén van.
  • Két szoba (a nappali és az udvari bejáratú 3.lakrész) utcára néző ablakokkal rendelkezik.
  • A korábban konyhaként, előszobaként szolgáló, udvarra néző helyiséget két galériázott lakrésszé kezdték alakítani.
  • A lakás két részét a hall&étkező köti össze.

Eladó 72 nm-es lakás-Budapest VII-Erzsébetváros-Jósika u 4-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

A belvárosi, hasznosítható ingatlant keresők szeme felcsillanhat, hiszen a jelentős felújítási munka ellenére megtalálhatják az ingatlanban rejlő potenciált. Tagadhatatlan, hogy kíván némi pénzügyi erőfeszítést, hogy ne csak belefantáziálják a lakásba a lehetőségeket, de élni is tudjanak vele. Véleményünk szerint megéri a fáradságot.

  1. A hely kiváló. A Jósika utca eleje közel van a körúthoz, a bulinegyedhez. Közlekedése kiváló.
  2. A  lakás belmagasságát ügyesen kihasználó  átalakítás jó kiinduló pontja lehet egy co-livinges, vagy airbnb-s projektnek, mert a formálódó, három galériázott lakrész alkalmas lehet bérbeadásra.
  3. A két bejárat lehetővé teszi, hogy akár két etapban vezényeljük le a felújítás véglegesítését, vagy az akár két különböző célra történő hasznosítást, kialakítást
  4. Az épületnek különleges hangulatot ad, hogy zsidó imaház működik benne 1931 óta.
  5. Vélhetően sokat fog dobni az épület esztétikai, műszaki megítélésén a megkezdett homlokzatjavítás.

 

Az örök mondást, hogy egy kép többet mond minden szónál, most azzal pontosítanánk, hogy a lakásban rejlő lehetőségeket, a projekt dimenzióit a 360°-ban körbejárható fotók galériája, a virtuális túra pontosabban érzékelteti, mint a 2d fotók.

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.