eladó 2 szobás lakás-Budapest VIII-Józsefváros-Magdolna negyed

27,9mFt
21
Description / Leírás

Jó térkihasználás, kedvező ár

Apartment / Lakás - Budapest VIII / Magdolna negyed

A városképileg sokszínű, egyre inkább a potenciális befektetők  terepévé és a fiatalok célpontjává váló  Magdolna negyed századelős társasházában található ez az ügyes térkihasználású, második emeleti, 64 nm-es lakás.

A szebb napokat is megélt, négy szintes, belső udvarral rendelkező ház körfolyosójáról nyíló lakásában a rendelkezésre álló teret nagyon okosan hasznosították. A hajópadló borítású előszoba, ahonnan a nappali és a mellékhelyiségek is nyílnak egy nagyon kellemes, tágas fogadótér. A parkettával burkolt, 3,43 méteres belmagasságú szobák az utcára néznek és nyugati tájolásúak. A hálószoba egy impozáns kétszárnyú ajtón érhető el a nappaliból. Az étkezős-konyha tágas, ablakai az udvarra nyílnak. Korszerűsítésével, modernizálásával a tér kihasználása még jobban optimalizálható. A korábbi felújítások alkalmával egy WC-vel közös fürdőszoba került kialakításra, így helyet ad a tusolónak, a gázbojlernek, a WC-nek, a mosdónak és a mosógépnek is. A fürdőszoba és a mellette levő kamra a lichthofra (világító udvarra) nyílik.

Eladó 2 szobás lakás-Budapest VIII- Magdolnanegyed-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

A lakás nagyon jól élhető, világos, talán a fűtés az egyetlen gyenge pontja. A szobákat a nappaliban található gázkonvektorral, a fürdőszobát a falra szerelt hősugárzóval, a többi helyiséget elektromos fűtőegységekkel lehet fűteni. Az a szerencse, hogy a gázbojler helyére beköthető  korszerű gázcirkó, a fűtéscsövek, radiátorok kiépítésével tulajdonképpen a felújítások eddigi eredményeit megőrizve lehet egy fűtéskorszerűsítést végrehajtani. A vélhetően szükséges kéménybélelés költségei  a második emelet miatt kordában tarthatóak.

A lakás közös költsége: 15.980 Ft.

A Magdolna negyed

A sűrűn lakott, összetételénél fogva zajosabb negyed kedvelt a belvárosba költözni  vágyó, de olcsóbb árfekvést preferáló  középosztálybeliek között. A negyed lassú rehabilitációja elkezdődött, de ahogy az osszkep.hu elemzéséből és képeiből is kitűnik,  szinte minden háztömb más eset.  Ha valaki nem ismeri, érdemes a környéket és a lakást is felfedezni. Aki szeretne közel lenni a belvároshoz, az iskolákhoz, a szórakozónegyedhez, annak vonzó lehet a lakás a kedvező ára miatt.

Fotógaléria

360°körbejárható képek galériája

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.