Eladó 2 szobás panel lakás-Budapest III – Békásmegyer

Eladva
21
Description / Leírás

Kitűnő elrendezésű panel

Flat / Lakótelepi lakás Eladva - Budapest III / Békásmegyer

Békásmegyer hegy felőli oldalán, a Csobánka tér közelében található az a frissen megújult panelház, amelynek felújított 2 szobás lakását kínáljuk megvételre.

A 10. emeleti, 51 nm-es lakásra a paneleknél megszokott kitűnő térrendezés, a helykihasználás tökéletes optimalizálása a jellemző. Az étkezőként is funkcionáló, tágas előszobából érhető el a lakás összes, külön bejárattal rendelkező helyisége. A keleti tájolású tágas nappali, a kamra szekrényeket is tartalmazó konyha, a hálószoba, a felújított fürdőszoba és a külön álló WC. A fűtőtestek, ablakok korszerűek, a szobákban laminált parketta.

Eladó 2 szobás panel lakás-Budapest III- Békásmegyer-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

Az összkomfortos, egyedi mérőórákkal (fűtés, víz, villany) felszerelt lakás közös költsége 18.000 Ft/hó.

A lakás nagyon jól élhető, nagyon jól berendezhető, minimális felújítással (festés) költözhető. Talán a konyha megújításával, a kamraszekrény újragondolásával, eliminálásával lehet a teret tágasabbá, jobban kihasználhatóvá tenni. Az így megnyert térbe kerülhetne a hűtő és ez, egy kedélyesebb, tágasabb étkező kialakítását is lehetővé tenné.

A ház 2017/18 évben történt felújítása során nyílászáró csere, homlokzatszigetelés, tetőfödém szigetelés, alsó födém szigetelés, fűtéskorszerűsítés, elszívó rendszer korszerűsítése történt.

Budapest III. kerületének ez a városrésze méltán népszerű, hiszen  jó ellátottságú, jó közlekedésű és még megfizethető. A megújult rendelő intézet, a körülötte elterülő sétatér, a piac, a HÉV megállója sétatávolságban, de akit a Duna partja vonz, azok számára a 30 perces (2,2km-es) séta nem lehet gond.

 

360°képekből álló galéria-virtuális túra

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.