Eladó 2 szobás új építésű lakás- Budapest VIII-Tisztviselőtelep

55,47mFt
21
Description / Leírás

Új építésű, korszerű társasház, amerikai konyha, csendes környék

Apartment / Lakás - Budapest VII /Erzsébetváros

Pillanatok alatt bele lehet szeretni a századelős villaépületekből álló Tisztviselőtelep kertvárosi hangulatába, amelynek a Ferenciek terétől 20 percre található, hangulatos, csendes utcájában kínáljuk megvételre, a 2019 végén átadásra kerülő kis-társasház 63 nm-es, amerikai konyhás nappali+ 1-hálószoba + 3,6 nm erkély elrendezésű lakását.

Eladó 2 szobás új építésű lakás- Budapest VIII- Tisztviselőtelep-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

 

A lakás az energetikai szabványoknak megfelelő kialakítású, amelyekről a  korszerű műanyag nyílászárók, a redőny (opcionálisan elektromos kezelésű vagy szúnyoghálóval is felszerelt lehet), a 8-16 cm vastag hőszigetelés gondoskodik. A komfortfokozatot növeli az aljzatbeton alatt elhelyezett 5 cm vastag, lépésálló hangszigetelés, a 630 kg teherbírású, 8 személyes automata lift.

A lakás alapfelszereltségének nem része a beépített konyhabútor, a burkolatokat a kivitelező bemutató termében levő kollekcióból lehet kiválasztani május 31-ig, utána a műszaki tervek szerinti magas minőségben, formában kerülnek beépítésre.

Eladó 2 szobás új építésű lakás- Budapest VIII- Tisztviselőtelep-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

 

Hőszivattyús mennyezeti fűtés teszi a lakást kényelmessé, gazdaságos működtetésűvé. Várható fűtési költség havi 6-7000 forint. A hőszivattyús mennyezeti hűtés opcionálisan kérhető.

  • Tároló 4,38 nm 2,25mFt.
  • Garázs vásárolható 3,6-3,9mFt

A környék könnyű megközelíthetősége, jó közlekedése (metró, 1 villamos, buszpályaudvar) mellett nagy előnye, hogy iskolák, játszótér, parkok, kiépített futópálya közelében van, akár gyalog is könnyen elérhető a Telekom, Ericsson székház és sétatávolságra van a Nagyvárad tér és a Közszolgálati Egyetem körül kialakult infrastruktúra, gyermekkórház, egyetem,  boltok, egészségügyi intézmények sora.

Tisztviselőtelep-Pest Rózsadombjaként aposztrofált egyedülálló szépségű városrész

eladó új társasházi lakások a Tisztviselőtelep kertvárosi családi házas részén Józsefvárosnak sok ismert területe van, de a  Pest Rózsadombjaként aposztrofált, egyedülálló szépségű városrészt sokan annak ellenére nem tudják elhelyezni a térképen, hogy a belvárosban szinte ez az egyetlen olyan terület, ahol századelős villaépületek sorakoznak kertvárosi környezetben.

A Tisztviselőtelep kertvárosi része,  a Józsefvárosnak az Orczy kert, Üllői őt, Könyves Kálmán körút, Vajda Péter utca által határolt lenyűgöző városrésze, ahol a kertvárosi életérzés, a csendes utcák, a jó közlekedés, a tömegközlekedéssel is könnyen elérhető belváros kombinációja nem marketing szlogen, hanem a mindennapok valósága.

Nem csak nagy fejlődés előtt álló jövője, de különleges múltja is van. A városrész majd 140 éves története a tisztviselők lakáshiányának megoldására alakult egyesülethez kötődik, ami  az  eredetileg  beépítetlen, városi birtokok mezőgazdasági területeként, lóvásártérként és katonai gyakorlótérként használt területét azzá a családi házas városrésszé alakította, aminek ma is ismerjük. Az egyesület lakásprogramjának első két szakaszában felépült 217 kertes, családi háznak helyet adó városrészt a felépültekor csak úgy becézték, mint a neves tisztviselőkből álló “legintelligensebb falu“.

 

Szépen haladnak a munkálatok, a 2019. április 10.-i állapot

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.