Eladó 2 szobás új építésű lakás- Budapest VIII- Tisztviselőtelep

Eladva
21
Description / Leírás

Csendes, családi házas környék, jó közlekedés

Apartment / Lakás Eladva - Budapest VIII / Tisztviselőtelep

20 percre a belvárostól, hangulatos kertváros, csendes, családi házas utcájában, 2019 végén átadásra kerülő,  5 szintes (mélygarázzsal és négy lakószinttel kialakításra kerülő), kertes társasházban levő, első emeleti,  68 nm-es (+ 3,6 nm erkély) lakást kínálunk megvételre. A lakás elrendezésének kialakításánál egyedi igények is figyelembe vehetőek 2019. április 20-ig, így a lakás akár nappali + 1 hálószobás, vagy nappali + 2 hálószobás  elosztásban is kivitelezhető.

Eladó 2v 3 szobás új építésű lakás- Budapest VIII- Tisztviselőtelep-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

Eladó 2v 3 szobás új építésű lakás- Budapest VIII- Tisztviselőtelep-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

A lakás az energetikai szabványoknak megfelelő kialakítású, amelyekről a  korszerű műanyag nyílászárók, a redőny (opcionálisan elektromos kezelésű vagy szúnyoghálóval is felszerelt lehet), a 8-16 cm vastag hőszigetelés gondoskodik. A komfortfokozatot növeli az aljzatbeton alatt elhelyezett 5 cm vastag, lépésálló hangszigetelés, a 630 kg teherbírású, 8 személyes automata lift.

Eladó 2v 3 szobás új építésű lakás- Budapest VIII- Tisztviselőtelep-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

A lakás alapfelszereltségének nem része a beépített konyhabútor, a burkolatokat a kivitelező bemutató termében levő kollekcióból lehet kiválasztani május 31-ig, utána a műszaki tervek szerinti magas minőségben, formában kerülnek beépítésre.

Hőszivattyús mennyezeti fűtés teszi a lakást kényelmessé, gazdaságos működtetésűvé. Várható fűtési költség havi 6-7000 forint. A hőszivattyús mennyezeti hűtés opcionálisan kérhető.

  • Tároló 4,38 nm 2 251 529 Ft.
  • Garázs vásárolható 3 600 000-3 900 000 forintért.

A környék könnyű megközelíthetősége, jó közlekedése (metró, 1 villamos, buszpályaudvar) mellett nagy előnye, hogy iskolák, játszótér, parkok, kiépített futópálya közelében van, akár gyalog is könnyen elérhető a Telekom, Ericsson székház és sétatávolságra van a Nagyvárad tér és a Közszolgálati Egyetem körül kialakult infrastruktúra, gyermekkórház, egyetem,  boltok, egészségügyi intézmények sora.

Tisztviselőtelep

eladó új társasházi lakások a Tisztviselőtelep kertvárosi családi házas részénNem csak nagy fejlődés előtt álló jövője, de különleges múltja is van. A Tisztviselőtelep kertvárosi része,  a Józsefvárosnak az Orczy kert, Üllői őt, Könyves Kálmán körút, Vajda Péter utca által határolt lenyűgöző városrésze, ahol a kertvárosi életérzés, a csendes utcák, a jó közlekedés, a tömegközlekedéssel is könnyen elérhető belváros kombinációja nem marketing szlogen, hanem a mindennapok valósága. A városrész majd 140 éves története a tisztviselők lakáshiányának megoldására alakult egyesülethez kötődik, ami  az  eredetileg  beépítetlen, városi birtokok mezőgazdasági területeként, lóvásártérként és katonai gyakorlótérként használt területét azzá a családi házas városrésszé alakította, aminek ma is ismerjük. Az egyesület lakásprogramjának első két szakaszában felépült 217 kertes, családi háznak helyet adó városrészt a felépültekor csak úgy aposztrofálták, mint a neves tisztviselőkből álló “legintelligensebb falu“.

 

 

Szépen haladnak a munkálatok, a 2019. április 10.-i állapot

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.