Eladó 2,5 szobás panel-Budapest XXII-Savoya-Budafok

36,6mFt
2.51
Description / Leírás

Modern, felújított panel

Flat / Lakótelepi lakás - Budapest XXII/Budafok

Pasztel színek, modern burkolatok, praktikus kialakítás, jó beosztás teszi vonzóvá ezt az 58 nm-es, frissen felújított panel lakást, amit megvételre kínálunk.

A  Budapest XXII. kerületében, a Savoya parktól 400 méterre található földszinti lakásban szinte el is felejtkezhetünk arról, hogy panelban vagyunk, olyan jól és praktikusan sikerült ennek a 2,5 szobás, jó beosztású, gardróbszobával is rendelkező panel lakásnak a felújítása. A tágas, világos, nyugati tájolású nappali és a hálószobák új padlóburkolatot kaptak. Az étkezősarok kialakítására is alkalmas konyha új járólapokkal és csempével lett leburkolva,  új konyhabútor került kiépítésre, ahol egy keskenyebb mosogatógép beépítésére is lehetőség van. Funkcionalitását jól kiegészíti a különálló kamra. A különálló WC-be és fürdőszobába modern burkolat és szaniter, fűtőtest került.

A műanyagablakokon redőny. A belső nyílászárók eredetiek, de frissen felújítottak.

A lakáshoz tartozik egy több lakó által használható 2-3nm közös tároló.
A közös költség 12.300 Ft, a főzéshez használható gáz átalánydíjas. Víz, csatorna, áram elszámolása óra alapján történik.

A lakás csendes, világos, a közlekedése kiváló. A környék jó ellátottságú a Savoya park miatt.

Eladó 58 nm-es panel lakás-Budapest XXII-Budafok-Savoya-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

360°-ban körbejárható fotók, virtuális túra

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.