Eladó 3 hálószobás lakás-Budapest II- Rózsadomb

Eladva
41
Description / Leírás

Rózsadombi napfényes, tágas, felújított, panorámás

Apartment / Lakás Eladva - Budapest II./Rózsadomb

Rózsadombon keres szépen felújított, tágas lakást? A nagy presztízsű kerület népszerű utcájában, ez a tágas terekkel rendelkező világos, napfényes, felújított, a Dunára, a Margit – és Hajógyári szigetekre panorámás lakás lehet a megoldás.

A minőségi anyagokkal, az épület adottságainak figyelembevételével kialakított körbenapozott, K-Ny-É tájolású lakás egy igazi családi otthon. A lakás szíve,  a három helyiség összenyitásával kialakított 45 nm-es amerikai konyhás, étkezőt is magában foglaló tágas nappali, amelyet jól kiegészít az étkezőből nyíló 7 nm-es erkély. A közel 20 nm-es hálószoba, a 14 nm-es gyermekszoba és a 7 nm-es dolgozó  mellett zuhannyal és káddal, vécével felszerelt fürdőszoba és egy külön bejáratú WC is van.

A felújítás során felhasznált minőségi anyagok, a légkondicionáló, az egyedi fűtési rendszer, a kombi cirkó, kandalló emeli a lakás színvonalát.

A lakásba tervezett beépített bútorok az árban benne vannak. A buszmegálló 100 m-re található, ahol 3 busz áll meg és visz a Nyugati térhez 5 percen belül. A ház aljában bolt, a közelben óvodák, iskola, játszótér, futópálya. A ház most lett teljesen kívülről felújítva, szigetelve, így teljesen újszerű lett. Kocsibeálló van a lakáshoz, ami benne van az árban.

Közös költség 16.000 Ft.

Eladó 3 hálószobás lakás-Budapest II.kerület-Rózsadomb-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

 

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.