Eladó 3 szobás ház-5 hálós vendégházzal-Balatonszárszó

55mFt
878
Description / Leírás

Tágas családi ház Balatontól 800 méterre

House / Ház - Balatonszárszó

Családi üdülőként, otthonként, panzióként is kitűnően használható, szaunával és fedett, kültéri medencével is rendelkező  családi ház eladó Balatonszárszón, a strandtól 800 méterre. A telek hosszában elterülő, 270 nm-es, funkcionálisan három részre tagolható épület az utcafrontról nyíló,három WC-vel, tárolóval is rendelkező üzlethelyiségből, a két hálószobával, étkező-konyhával, tágas nappalival rendelkező lakrészből és a vendégházból áll. A vendégház négy, saját fürdőszobával rendelkező, kerámia padlóburkolattal fedett, központi fűtéssel rendelkező, külön bejárattal rendelkező szobából és egy teakonyhát is magában foglaló stúdióból áll.

A lakás használhatóságát, hasznosíthatóságát emeli a nagy telek, a 6-8 autó parkolását is lehetővé tevő parkoló, a hatalmas, 80 nm-es veranda/terasz, a kültéri, de fedett étkező terasz, a grillsütő, a fedett, kültéri medence vízforgatóval, a kültéri zuhanyzó, a szauna, a 24+ locsolófejet tartalmazó locsolórendszer, a kültéri világítás, a négy légkondicionáló és a kandalló.

A lakás mérete, adottsága, felszereltsége miatt annyira kedvelt a nagyobb baráti társaságok között, hogy gyakorlatilag erre a nyárra szinte nincs szabad hely. Ami azt jelzi, hogy hasznosításra alkalmas ingatlant keresők számára kiváló lehetőség lehet, különösen, hogy a szauna és a fűtési lehetőség a hasznosíthatóság időszakát jelentősen meg tudja hosszabbítani.  Egy nyári szezonban 5 millió forint bevétel sem lehetetlen, ügyes kezekben a 8-10% bruttó hozam sem elérhetetlen.

Az üzlethelyiség

A lakrész

A vendégház szobái

Kültéri lehetőségek-medence-terasz-parkoló

360°-os fotókból álló galéria

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.