Eladó 3 szobás, jó beosztású, felújított panellakás Kelenföldön, Fehérvári úton

Eladva
31
Description / Leírás

Eladó 3 szobás, jó beosztású, felújított panellakás Kelenföldön

Townhouse / Sorház Eladva - Budapest/Kelenföld

Eladó nagyon jó beosztású, panorámás, 3 szobával és beépített erkéllyel rendelkező, 65 nm-es panellakás Kelenföldön, XI. Fehérvári úton egy panelprogramon átesett, szigetelt 10 emeletes panelházban. A 6. emeleten található lakásban minden helyiségében hangszigetelt, redőnyös nyílászárók találhatóak. A lakás nagy előnye, hogy nemcsak az épület, de a lakás is teljeskörű felújításon esett át 10 éve, amelynek során a burkolatok, a wc és fürdőszoba felújítása mellett, a villamos és vízvezetékek felújítása is megtörtént, illetve új biztonsági ajtóra cserélték a bejárati ajtót.

Az emeleten egy közös tároló is található, amelyet 3 lakás használ.

A 4-es metró Bikás parki megállójától 4-5 perces sétára fekvő lakás nagyon jó ellátottságú városrészben van és a közlekedése is kiváló. A Budapesti Műszaki Egyetem, CORVINUS, Gábor Dénes Főiskola, ELTE könnyen elérhető, mert a metró mellett számos villamos és busz megállója is a közelben van.

Alaprajz

Eladó 65 nm-es 3 szobás panellakás Budapest XI.kerületében Kelenföldön -http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, igényes, olcsó ingatlanközvetítő iroda. Az okos ingatlantulajdonosok partnere - ingatlanközvetítési jutalékunk 1%

Képgaléria

360° fotókból készített virtuális lakásbemutató


Az alábbi módon is kapcsolatba léphet ingatlanközvetítő irodánkkal

 

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.