Eladó két-hálószobás városi ház-Florida-New Port Richey

84.000$
Description / Leírás

Mexikói-öböl partján fekvő városban

Townhouse / Sorház - New Port Richey Florida

 Eladó 67 nm-ea, két-hálószobás sorház és garázs Florida észak-nyugati részén, a Mexikói-öböl partján fekvő New Port Richeyben. A társasházban társalgó, kert, mosoda és rekreációs terület is található.

A lakás azonnal tulajdonba vehető. Ingatlankezelési költsége nincs, az ingatlanadó 42$/hó, a közös költség 193$ havonta. A lakás bérbeadott, a hozam három évre garantált. Számításaink szerint 7,16% a dollárban elérhető nettó hozam évente. Ennek az ingatlannak az esetében 6780 dollár évente.


New Port Richey

New Port Richey igazán jól pozicionált. 45 percre van Tampa nemzetközi repülőterétől, 35 percre Clearwater híres tengerpartjaitól, de Orlandó is kevesebb két óra vezetéssel elérhető. A Mexikói-öböl partján levő Észak-Nyugat Florida egyre inkább a minőségi élet helyeként ismert a bérlők és a tulajdonosok között. Nem meglepő, hogy a város Parks&Recreation Irodája  két egymás utáni évben is Florida legjobbja lett és a város már négyszer megkapta az USA “Játékos városa” címet a gyerekek számára szervezett egészséges életmódot megcélzó programjai miatt.

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.