Eladó lakás Budapest VIII.Vajda P.utcában

Eladva
21
Description / Leírás

Világos, tágas lakás, Budapest VIII. Vajda Péter utcában kedvező áron

Flat / Lakótelepi lakás Eladva - Józsefváros

Eladó Budapest VIII. Józsefvárosban, Vajda Péter utcában, liftes házban,  világos, tágas, déli tájolású, második emeleti két szoba hallos,   84 négyzetméteres, polgári lakás kedvező,  23.5 millió forintos áron.

A szobák ablakai és az erkély csendes, madárcsicsergéses,  ősfás, napfényes udvarra néznek. A konyha és mellékehelyiségeket az elmúlt években, felújították, kifestették. Fűtés és melegvíz modern kombi cirkó szolgáltatja. Külön fürdőszoba, külön wc. A konyha étkezőt üvegtégla teszi hangulatossá. A lakáshoz a ház alagsorában négy négyzetméteres, az udvaron három négyzetméteres tároló tartozik.

Garázs az udvari garázssoron két millió forintért vásárolható.

Az udvar és garázssor

eladó lakás Budapest VIII Vajda P alacsonyjutalek.huA ház udvari homlokzata a sárga színével barátságos, de az udvaron mintha megállt volna az idő.

Környék

Eladó lakás Budapest VIII Vajda P

Belváros és mégis zöld a Vajda P utca.

A ház földszintjén, utcafronton a szolgáltatások nagy választéka teszi kényelmessé az élet, köztük élelmiszer bolt, barkácsbolt, villamossági szaküzlet, papir, irószer, játékbolt.

Alaprajz

Eladó lakás Budapest VIII Vajda P u képes alaprajz alacsonyjutalek.hu

84 nm lakás. A nappali/hall 21,9nm, a két szoba 17,9-17,9nm. A konyha természetes fényt a nappali üvegtégláin keresztül kap. A lakáshoz tartozik két tároló. Egy az épület alagsorában, egy az udvaron.

eladó lakás Budapest VIII Vajda P alacsonyjutalek.hu

21,9nm hall, amiből nyílik a két szoba, az erkély és az üvegtéglafala természetes fényt ad az étkezőnek.

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.