Eladó nappali+2hálószobás lakás -Budapest III-Római-part

Eladva
311
Description / Leírás

Úszómedencés lakópark 3 szobás apartmanja eladó

Apartment / Lakás Eladva - Római part

Az eladásra kínált, 3 szobás, 109 nm méretű (83 nm lakás+13,5 nm erkély 1/2+56,5 nm terasz 1/3) ingatlan Pünkösdfürdő közelében, a Római parton, 2008-ban épített lakópark, 19 lakásos társasházában található. Az egész épületegyüttes geotermikus hűtés-fűtéssel rendelkezik, és egy kültéri medence tartozik hozzá. A környezet, az úszómedence, a Duna közelsége nemcsak lakóhelynek varázslatos, hiszen szinte egész éves pihenést tesz lehetővé.

eladó apartman Királyok útja

Az épület 3. emeletén levő lakásban nappali+2 hálószoba, egy különálló WC,  2 fürdőszoba és 13,5 nm-es erkély található. Az ingatlan része egy 9nm és egy 3nm méretű tárolóhelyiség és egy 5nm méretű gépkocsibeálló, de a legvarázslatosabb az 56 nm-es panorámás, privát tetőterasz.

A Római-part

Budapest utolsó, lakóterületekről is közvetlenül elérhető fövenyes Duna-partja. A hosszára, kiterjedésére több megközelítés létezik. 

Igazából az emberek nem nagyon mennek bele a névháborúba, hanem lerómaipartozzák  a Pók utcától a Barátpatak utcáig tartó 4,5-5 kilométeres, egyébként három eltérő jellegű városrészhez, a Rómaifürdőhöz, a Csillaghegyhez és a Békásmegyerhez tartozó partszakaszt. Joggal teszik, mert ugyanúgy lehet biciklizni, futni, sétálni, kutyát sétáltatni majdnem az út teljes hosszában, bár tény, hogy a szórakozóhelyek a történelmi Római-parton és környékén koncentrálódnak és  a Békásmegyert védő gát más stílusú partszakaszt hozott létre. A rómaifürdő és csillaghegyi,  3 km hosszú természetközeli partszakasza egyedi értéke Budapestnek, de a Békásmegyerhez tartozó Kossuth Lajos üdülőpart is rendkivüli helyszíne a szabadidős tevékenységeknek.. A „Római” még most is olyan fogalom  –  a hozzá kapcsolódó történeti, kulturális emlékek, a meglévő sport és rekreációs lehetőségek, a Duna közvetlen jelenléte, a vízpartiság semmivel nem helyettesíthető hangulata révén – amely a szomszédos Rómaifürdő és Csillaghegy városrészeknek közvetlenül különleges hozzáadott értéket jelent. A Római-part maga a fő attribútum, ami ezeket a lakóterületeket megkülönbözteti más városi lakóterületektől, ami egyedivé és ezáltal versenyképessé teszi ezeket

Ahol az egész év nyaralás, Római-part, Kossuth Lajos üdülőpart című cikkünkből azt tudhatja meg, miért lehet ott minőségi életet élni, a Római-part 101 című írásunkban pedig segítünk a városrészre vonatkozó fogalmak, információk, polémiák erdejében eligazodni.

Királyok útja, Pünkösdfürdő, Kossuth Lajos üdülőpart

Alaprajz

 

eladó nappali + 2 hálószobás, privát tetőterasszal rendelkező lakás úszómedencés társasházban-Budapest III-Római-part -http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, igényes, olcsó ingatlanközvetítő iroda. Az okos ingatlantulajdonosok partnere

A házközponti fűtéssel felszerelt téglaépület lakásai összkomfortosak, az épület energetikai besorolása “A”.

A megadott vételár a teljes ingatlan-csomagra vonatkozik.

Fotógaléria

360° fotókból készített virtuális túra

Kapcsolatba léphet velünk, felteheti kérdéseit az alábbi formában is:

 

 

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
 • Apartment / Lakás
 • 3 bed / szoba
 • 1 bath / fürdőszoba
 • 1 rooms / szoba
 • Built /Épült 2008
 • 1 Parking Spaces / Parkolóhely
 • Pool / Úszómedence
 • Floor Area is / Alapterület 109 m²
 • Ensuite / Saját fürdőszobás hálószoba, lakrész
 • Carport / Gépkocsi beálló
 • Fully Fenced / Teljesen bekerített