Kiadó 2 hálószobás lakás – Budapest XI -Albertfalva

Bérelt
31
Description / Leírás

Felújított, berendezett, tökéletes diákszállás

Apartment / Lakás - Budapest XI / Albertfalva

Igényesen felújított, gondosan berendezett, 2 hálószobás, déli tájolású lakás kiadó Budapest XI. kerületében, Albertfalván, a Fehérvári úton.

A panel harmadik emeletén fekvő 55 nm-es lakás igazán otthonos, de modern és igényes diákszállásnak lett kialakítva. A kanapéval, étkezővel, tv-vel is felszerelt nappali tágas. A külön bejárattal rendelkező hálószobákban kanapé és bőséges tároló található szekrényekkel, polcokkal, íróasztallal. A konyha kiválóan felszerelt. A hűtő, mosógép, mikró, kávéfőző, villanytűzhely, a két személyre kialakított étkező mellett gondosan megválasztott étkészlet, poharak, sütő, főző edények is vannak a konyhában. Külön álló WC, fürdőszoba található a lakásban.

A BME 24 perc alatt elérhető a villamossal, busszal is, de a Közgáz, a belváros is jól megközelíthető a kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően. A közelben vannak boltok, de az Alle, a Fehérvári úti piac is jól elérhető a villamossal, busszal.

Apartment for rent

Renewed, well-equipped 2BRs apartment available for rent in Budapest IX. district, on Fehervári street.

The 55 sm flat was formed into a comfortable, but modern and sophisticated accommodation for students. There is a sofa, television, dining set in the spacious living room. The bedrooms have equipped with a couch, shelves, cupboard, desk. The kitchen is well-equipped. There are refrigerator, washing machine, micro, electric cooker, plates, glasses, cups, dishes. The toilet and the bathroom are separated.

It’s easy to access from /to BME, Corvinus University, the downtown via trams, buses. There are shops nearby, but the Alle shopping center, Feherváry Street’s Farmers Market can be accessed easily by tram.

Alaprajz/Floorplan

Kiadó két hálószobás lakás diákoknak, Erasmusosoknak-Budapest XI-Fehérvári út-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

Fotógaléria/Photogallery

360°-ban körbejárható fotók/Virtual tour in 360°

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.