Eladó 2 hálós apartman, Görögország, Halkidiki

Eladva
31
Description / Leírás

Tengertől 250 méterre

Apartment / Lakás Eladva - Halkidiki/Nea Kallikratia

Tengerparti strandtól 250 méterre eladó egy 60 nm-es, 2 hálószobával rendelkező, szépen karbantartott apartman. Az ügyes elrendezés eredménye, hogy jól kihasználható élettérrel rendelkezik. Az erkélyre nyíló nappali egy légtérben van a konyhával, a hálószobák a déli erkélyre nyílnak. A WC és fürdőszoba egy ben található. Az apartmanhoz tartozik egy 11 nm-es alagsori tároló is. A padlóburkolat kerámia járólap, a meleg vizet elektromos bojler szolgáltatja.

Ár 120.000 euró
Azonosító aj-GO-NK-21012
Kategória apartman
Típus eladó
Lokáció Nea Kallikratia
Szint 2
Lakóterület 60 nm
Erkély 8 nm
Szobák száma 3
Hálószobák száma 2
WC/Fürdő 1
Tengertől való távolság 250 m

A görög ingatlanok megvásárlása 10% addícionális költséggel jár, ami a jogi, ügynöki és egyéb ingatlanátruházási költségeket tartalmazza.



Talán kevésébé ismert, de elhelyezkedése, adottságai és a megfizethető ingatlanárak miatt érdemes megjegyezni a Kallikretia régió nevét. A Halkidihez tartozó régió egyik jó hangulatú tengerparti városa a 100 éve alapított Nea Kallikretia, Thessaloniki repterétől 30 percre, Budapesttől 1048 km távolságra (12 órányira) található. A sziklaszirten fekvő város hosszú, homokos tengerparttal, tűrkízkék színű tengerrel, 27-28 fokos tengervízzel, számtalan tavernával, étteremmel, sétálóutcával rendelkezik. A családias léptékű, távol áll tőle a nagyvilági nagyzolás, mégis nyüzsgő üdülőváros.



Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top