Egész évben napsütés, ragyogó üzleti környezet- Ciprus

Ciprus nagyságrendileg ugyanazon a szélességi fokon fekvő sziget,  mint a marókkói Tanger, a tunéziai Soussi, Málta, Kréta, és ebből már rá is érezhetünk az alaphangulatára, az örökös napfényre. Ahogy, a helyiek mondják, nincs két esős nap egymás után még januárban sem, ami a leghidegebb hónap. De igazán itt nincs sem ősz, sem tél, a tavasz és a nyár váltogatja egymást.

300 méterre a tengerparttól

Eladó 1 hálószobás, 46 nm-es apartman 2000-ben épült társasházban, 300 méterre Pafosz Lighthouse Beachétől és 2 két utcányira a King's avenue Mall tömbjétől.

211
Eladva

15 perc sétára a strandttól, belvárostól

Eladó egy bútorozott, 77 nm-es lakás Pafoszban, a King's Evanu Mall közelében, a tengerparttól és a városközponttól 15 perc sétára.

311
Eladva

Faros beach sétatávolságra

Eladó 2 hálószobás földszinti apartman Pafosz Kato városnegyedében. Fedett előterasz, fedett kocsibeálló, sétatávolságra található tengerpart.

311
Eladva

Tengeri panoráma, medence, méretes terasz

Eladó 2 hálós, szépen felújított, praktikus kialakítású, bútorozott apartman Phapostól 10 km-re, Kissonerga lankás domboldalának konszolidált részén, jól felszerelt társasházban.

311
Eladva

2 szintes, tengertől 700 méterre

Eladó 75 nm-es, 2 hálószobás, 2 szintes sorház Paphos Kato városrészében.

311
Eladva

felújítandó, tengertől sétatávolságra

Eladó 2 hálós földszinti apartman Paphos Kato városrészében, 9 lakásos társasház földszintjén, tengertől 400 méterre.

311
Eladva

Tengerparti kilátású, új építésű

Tengerpartra néző, új építésű, 2021.szptemberi átadású apartmanok egy 3 lakásos lakóházban Paphostól (Ciprus) 3 km-re észak-nyugatra.

31
Eladva

Befektetésre vagy tengerparti távmunkára

Befektetésre, kétlaki életre vagy távmunkára is kiváló kéthálós apartman eladó luxus apartmanházban.

297.508€

Tengerparti kilátás, új építésű

Eladó új építésú 6 lakásos apartmanház tetőteraszos lakása.

Eladva

További érdekességek Ciprusról

 • AirBnb adózása Cipruson
  Cipruson a rövidtávú lakáskiadást engedélyeztetni kell és adózni kell az ebből szerzett jövedelem után.
 • Hol vásároljak külföldön ingatlant?
  Hol vásároljunk ingatlant kérdésre nincs egyértelmű válasz, hiszen a helyszín mindig szorosan összefügg a kockázattűrő képességünkkel, a rászánható összeggel, a vásárlás céljával, a logisztikai előnyökkel, a lehetséges hozammal és a személyes preferenciánkkal.
 • Golf Cipruson
  Golf Ciprus ingatlan
 • Ingatlanvásárlás és befektetés a ciprusi Paphoson
  Úgy tűnik elérkezett az idő a vásárlásra Cipruson, ahol egyébként is rengeteg érv szól az ingatlanvásárlás mellett. Paphos különösen jó lehetőségeket tartogat.
 • Szabályozzák az Airbnb-t Cipruson
  Rengeteg szálloda beruházás zajlik Cipruson, az iparág nyomására törvényben szabályozzák, korlátozzák az Airbnb-s lakás, apartman kiadást Cipruson, ami hatással lesz az ingatlanok, lakások, apartmanok vásárlására, forgalmára, bérbeadhatóságára. Több tervezetet tárgyalnak a döntés hamarosan várható. Cégünk továbbra is forgalmaz ciprusi ingatlanok Magyarországon, illetve magyar ingatlanokat, lakásokat külföldön.
 • Egész évben napsütés, ragyogó üzleti környezet- Ciprus
  Ciprus nagyságrendileg ugyanazon a szélességi fokon fekvő sziget,  mint a marókkói Tanger, a tunéziai Soussi, Málta, Kréta, és ebből már rá is érezhetünk az alaphangulatára, az örökös napfényre. Ahogy, a helyiek mondják, nincs két esős nap egymás után még januárban sem, ami a leghidegebb hónap. De igazán itt nincs sem ősz, sem tél, a tavasz és…Read More / További részletek→

Külföldi ingatlanvásárlás után érdeklődőknek

Scroll to top