Külföldi ingatlanok

Tengerparti ingatlanok

Görögország, Portugália, Ciprus, Bulgári, Dubaj

Chalkidiki

A kristálytiszta tenger, az elérhető árak, a görög konyha, a könnyű elérhetőség mellett az 5 hónapos nyaraló szezon és a most még visszafogottabb ingatlanárak az egyik legígéretesebb és legjobb befektetési célponttá teszik Görögországot. Bátran ajánljuk a jól megközelíthető Chalkidiki régiót.

Ciprus

Ciprus nagy előnye, hogy szinte 10-11 hónapon keresztül élhető a tegerpart, de a fürdőszezon is fél év. Az ingatlanárak a szignifikáns orosz jelenlét miatt Limasszolban magasabbak, de bátran ajánlhatjuk Phapost, ahol a COVID19-járvány hatására ismét jó belépési lehetőség nyílt.

Algarve

Szinte egész évben szikrázó napsütés, végtelen hosszú tengerpart, a portugál konyha, a kitűnő golfpályák mellett Algarve nagy előnye a hosszútávú hasznosítás lehetősége. Nyugat-Európa és USA már jó pár évvel ezelőtt felfedezte magának ezt a megfizethető régiót, de a COVID19-járvány még rátett erre egy lapáttal.

Dubaj

A klíma, az 5 óra repülőút, a 2-3 óra időeltolódás, a kulturális sokszínűség, a tiszta tengerpart, a meleg tenger, a biztonság teszik attraktívvá Dubajt. A turizmusért folyamatosan ötletelő emirátus a garancia a folyamatos vendégkörre, az infrastuktúra fejlesztésre, a befogadó társadalomra, ami a jó ingatlanbefektetés fontos előfeltétele.

Napospart

Akár 10 millió ft alatt is található, bár a tengerparti, tengerparti kilátással rendelkezők.