Magyar árak, dubaji luxus, ingatlanbefektetés Dubajban

Dubaj az elegancia és a luxus jelképe. Egy olyan világot testesít meg, amely képes volt az elmúlt 50 évben a sivatagból egy üzleti központot létrehozni. Az alapokat az olaj teremtette meg, de ma már a bevételek mindössze 1 százalékát adja az olaj, és a bevételek nagy részét, mint regionális pénzügyi, gazdasági centrum termeli.

Nem véletlen ez a fejlődéstörténet. Komoly, hosszútávú stratégia és városépítési koncepció van mögötte, megspékelve egy jó adag marketing célzatú beruházással. Így lesz a világ legmagasabb épülete, a legnagyobb bevásárlóközpontja, a leghíresebb szilveszteri tűzijátéka, amiről híressé vált a város.  Mindig, mindenből a legnagyobbat, a leghosszabbat akarják létrehozni. Persze ez is fontos. De ami lényeges, hogy egy biztonságos, fantasztikusan jó tömegközlekedéssel, komoly úthálózattal, hosszú tengerparttal, tiszta, meleg tengerrel, tengerparti-, csatornaparti sétányokkal, futópályákkal  jól ellátott multikulturális város, amit a négy legforróbb hónap kivételével nagyon, de nagyon lehet élvezni.

Az különösen élvezhetővé teszi, hogy mindössze 2-3 óra az időeltolódás Magyarországhoz képest és 5-6 óra alatt ott lehetünk. Akár fapadossal is.

Ezt a fejlődést úgy tudta elérni, hogy nem egy bezárkózott muszlim város, hanem egy nyitott, külföldieket szívesen befogadó Emirátus lett. Igaz nem önzetlenül. A fejlődés, az építkezés rengeteg magas szintű szakmai munkát és rengeteg kétkezi munkát kíván.  Annyira sok erőforrásra van szükségük, hogy külföldiekre is szükség van.  Mivel kevés a szakmailag megfelelő emirátusi és ráadásul az alapjövedelemmel, állami állásokkal elkényeztetett lakosság nem is nagyon kapacitálható, ezért a lakosság 80 százaléka származik külföldről. A pakisztáni, indiai, vietnami vendégmunkások szerényebb lakhatási feltételekkel beérik, de az európaiak, amerikaiak szeretik a kellemes,  jól pozicionált lakásokat. Így a jól hasznosítható, lakáscélú beruházások megtalálhatják a vevőkörüket. Különösen most, hogy lehetővé tették a külföldiek számára az ingatlanvásárlást.

Nem most kezdődött ez a hatalmas fejlődés, és nem állítjuk, hogy 2008-ban nem érezte meg a hitelválságot vagy a COVID19 járványt, de mindig tesznek, hogy történjen valami. Most például az óriás kerék. Érdemes részt venni ebben a történetben, ha másért nem is, de a rendkívüli tengerért, és akkor még a hasznosításból származó jövedelmet nem is említettük.  Vásároljon ingatlant a segítségünkkel Dubajban!


Néhány Dubajról szóló cikk

 • Hol vásároljak külföldön ingatlant?
  Hol vásároljunk ingatlant kérdésre nincs egyértelmű válasz, hiszen a helyszín mindig szorosan összefügg a kockázattűrő képességünkkel, a rászánható összeggel, a vásárlás céljával, a logisztikai előnyökkel, a lehetséges hozammal és a személyes preferenciánkkal.
 • Új építésű, golfpálya melletti apartman 38 milláért… Dubajban
  Dubajban, golfpálya köré épült városnegyedben van lehetőség 2021. évi átadású apartmant vásárolni 3 éves részletfizetéssel. Az ajánlat szerint elengedik a 4% vásárlási illetéket és 4 évre eltekintenek a közös költségtől is. Egy garzon mindössze 38 millió forint. Mondhatni panel ár.
 • Dubai gyerekekkel
  Sokan kérdezik, hogy Dubai mennyire gyerekbarát. Egy szóval nagyon. Tiszta, gondozott, felügyelt 15 kilométer hosszú tengerpart, szépen karbantartott igényes játszóterek, azokon wc, illetve további lehetőségeket mutatunk be. Levegő 32 fok, a tenger 30. El lehet képzelni ideálisabb körülményeket egy 12 kilométeres homokozónak Bár időnként vita alakul ki. Órákig lehet gyönyörű kagylókat szedni a parton. Tartanak…Read More / További részletek→
 • Magyar árak, dubaji luxus, ingatlanbefektetés Dubajban
  Dubaj az elegancia és a luxus jelképe. Egy olyan világot testesít meg, amely képes volt az elmúlt 50 évben a sivatagból egy üzleti központot létrehozni. Az alapokat az olaj teremtette meg, de ma már a bevételek mindössze 1 százalékát adja az olaj, és a bevételek nagy részét, mint regionális pénzügyi, gazdasági centrum termeli.
 • Eladó ház -Trump -golf -estate -Dubai
  Befektetésnek is kiváló, eladó ház Trump golf estate Dubai. A legmagasabb színvonalú lakópark, tóval, golfpályával, kerékpárúttal. Bérbe adható, igazi értékmegőrző befektetés.

Külföldi ingatlanvásárlás után érdeklődőknek

Scroll to top