KÖZÖS KÉPVISELET

Képviseljük a társasházat. Gondoskodunk a közgyűlés határozatainak előkészítéséről és végrehajtásáról. Biztosítjuk a társasház prudens gazdálkodását, pénzügyeit.

TÁRSASHÁZKEZELÉS

Megszervezzük az üzemeltetési és karbantartási feladatokat, irányítjuk és ellenőrizzük a tervezett felújításokat. Javaslatokat dolgozunk ki a társasház gazdálkodása, a közös tulajdonú épületrészek hasznosítása érdekében. Monitorozzuk a pályázatokat.

INGATLANKEZELÉS

Javaslatokat dolgozunk ki az ingatlanhasznosítás kérdéseiben és a bérlők kiválasztásában. Ellátjuk a hasznosítandó ingatlan üzemeltetési és karbantartási feladatait. Költségvetési, bevételi és adótervet készítünk az ingatlanhasznosításra.

TÁRSASHÁZ IRÁNYÍTÁS TÁMOGATÁSA

Támogató szolgáltatás közös képviselőknek. Könyvelés, havi elszámolás a lakók, a számvizsgálók, a közös képviselő felé online és offline. Társasház dokumentációinak digitalizálása, online elérése 7/24-ben.

KÖNYVELÉS, ADÓZÁS

Megoldjuk a társasházak rendszeres, folyamatos könyvelési feladatait. Elkészítjük az éves beszámolót, adóbevallást. Vállaljuk a rendezetlen társasházak könyvelésének naprakésszé tételét.

SZÁMVIZSGÁLAT, ELLENŐRZÉS

Vállaljuk számvizsgálói feladatok ellátását, gazdasági ellenőrzés rendszeres vagy egyedi segítését, társasházak gazdálkodásának, könyveinek, vállalkozási tevékenységének ellenőrzését, akár több évre vonatkozó auditját.

Választható és módosítható szolgáltatási csomag a közös képviselettől az auditig.

A társasház méretéhez, igényeihez igazítható szolgáltatási szint.

Szolgáltatási csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy az egymásra épülő, egymást kiegészítő modulokból, azok variációiból könnyedén lehessen kialakítani azt a szolgáltatási szintet, amire igazán szükség van. Arra törekszünk, hogy ne csak a tevékenységünk és ezzel a ház gazdálkodása legyen transzparens, de egyértelmű legyen a kapott szolgáltatási szint és a hozzá kapcsolódó árazás.

  • A szolgáltatási csomagok modulszerűen kialakítottak
  • A modulok szakmailag egymást kiegészítik, egymásra épülnek
  • A szolgáltatási szint emelhető és csökkenthető, azaz egyes modulok be és ki is kerülhetnek, igény szerint

A szolgáltatási díjainkat befolyásoló tényező, hogy az online, felhő alapú kommunikációra mennyire fogékony a lakóközösség, internetes bankolásra van-e lehetőség, milyen a lakóház fizikai állapota és a lakóközösség fizetőkészsége.


A basic csomag a közös képviselet és a társasházkezelés modulból áll.

1.850Ft/hó/albetét

Azoknak ajánljuk, akik a könyveléssel nem bennünket szeretnének megbízni.


A basic+ csomag a közös képviselő és társasházkezelés modul mellett a könyvelést is tartalmazza.

1.950Ft/hó/albetét

Azoknak a házaknak ajánljuk ezt a csomagot, ahol inkább a hagyományos, papír alapú, offline kommunikációt igénylik a tulajdonosok és a számvizsgálók.


A pro szolgáltatási csomag a közös képviselet, társasházkezelés és a társasház-irányítás támogatása modulból áll.

2.400Ft/hó/albetét

Ezt a szolgáltatási szintet a felhő alapú kommunikációt preferáló társasházi közösségeknek ajánljuk.


A pro business csomag a vállalkozó, ingatlanhasznosítással foglalkozó társasházaknak ajánlott pro szolgáltatási csomag.

2.400 Ft/hó/albetét

+ingatlankezelés:5.000Ft/hó/ingatlan +éves besz./adóbev.:15.000Ft/év

A csomag a közös képviselet, társasházkezelés, társasház-irányítás támogatása modulok mellett az társasház közös területeinek hasznosításához kötődő modulok (ingatlan bérbeadása, ingatlan üzemeltetése, az éves beszámoló, adózás) is a szolgáltatás része.


A support szolgáltatási csomag a prudens, transzparens működéshez folyamatosan szükséges támogató részfeladatokat tartalmazza.

Modul szerű

Igény szerint választható, akár havi szinten változtatható.

Azoknak a társasházaknak, lakóközösségeknek ajánljuk, akik egy-egy részfeladat ellátásának szakmai megoldását kívánják.


A project csomag a gyorsan, akár visszamenőleg megoldandó támogató részfeladatokra fókuszál.

Modul szerű

Igény szerint választható.

Azoknak a lakóközösségeknek ajánljuk, akik könyvelési, ellenőrzési, számvizsgálati munkákban azonnali segítségre szorulnak.

20+ év számviteli, ingatlanhasznosítási, ingatlankezelési, jogi tapasztalat, szakképzett csapat

A társasház nagyszerű jogi konstrukció, de a flott működtetése alapos előkészítést és ügyes kivitelezést igényel

A társasház intézményének létrejöttére azért volt szükség, hogy a társasház egyrészt egységes tulajdonként jelenhessen meg a hatóságok felé (adóhatóság, bíróság, földhivatal, önkormányzat), másrészt az egyes társasházi lakások/helyiségek a tulajdonosok kizárólagos tulajdonába kerülhessenek.

Az összetett jogi státusz összehangolt működést kíván. Össze kell hangolni a közösség együttélését, egymásra utaltságát, üzemeltetni kell a hihetetlenül nagy vagyont és alkalomadtán menedzselni kell a társasház vállalkozási tevékenységét. Ehhez nem csak empátia és elkötelezettség, de számviteli, adózási, műszaki, jogi és olykor számítástechnikai tudás is szükséges.

Bár sokan érzik úgy, hogy ehhez is értenek, mégis egyre több a problémákkal, gondokkal küzdő társasház, amelyek szakmai segítséget igényelnek.

ingatlan kezelés
elemzés-tervezés
számvitel-ellenőrzés
jog