Mesés tengerpartok, mediterrán életérzés, befektetési lehetőség

Algarve  Európa és az európai tengerpartok különleges adottságú része, a napfényben fürdő mór boltívek és aranyló homokkal vakító tengeröblök különleges kombója. Nem meglepetés, hogy a festői látnivalói milliókat vonzanak ide. Igazán sosincs hideg, télen sem süllyed 12 fok alá, igaz a december igen esős. A tenger és a levegő hőmérsékletét az óceán közelsége befolyásolja.

A tájegység legfőbb kincse, a déli partvidék festői, aranyhomokos tengerpartja és a rengeteg szépség a befektetőket is idevonzotta, ezért a középső rész, Albufeira környéke fejlett infrastruktúrával rendelkezik. A csöndesebb üdülőtelepek Lagostól nyugatra és Farótól keletre lelhetőek fel. A tartomány belsejében egymást érik a takaros falvak, a természet azonban nagyjából érintetlen.

Algarve fővárosa Faro. Farót a tengertől óriási lagúna védelmezi, amelyet homokpadok füzére alkot. Farótól nyugatra eső partszakasz a turistáké. Több festői strand is nyújtózik errefelé. Albufeira,  a nyaralóparadicsom. Valamikor kis halászfalu volt, amelyet a rómaiak, azután pedig a mórok is felfedezték maguknak. Napjainkban éjszakai élettől hangos turistaközpont. Óváros, halászkikötő, halpiac, éttermek, bárok azaz minden megtalálható itt. Albufeira-tól nyugat felé a part málladozó sziklák, orgonasípok, vízmosások, barlangok és boltívek csodás szimfóniája, amely Lagosnál jut el a crescendóhoz, amelynek folyótorkolatra épült biztonságos kikötője szinte minden történelmi korszakban vonzott ide telepeseket. A punoktól a mórokig. Hangulatos sikátorok, szép strandok és öblök találhatóak itt. Lagoson túl három viszonylag csöndes halászfalu található, Luz, Burgau és Salema. A táj ezt követően kicsit hegyesebb, sziklásabbá válik. Sagres, a partszakasz utolsó települése kis halászfalu, amelynek kikötője a Baleeria-öbölre néz. A világ, vagy legalábbis Európa végét Cabo de Sao Vicente, a világítótorony  jelképezi.

A jó borok, a Nata, a halételek, golfpályák, óvárosok sikátorai mellett az is vonzó lehet, hogy itt az ingatlanárak növekedésének még van tere.

Frissen felújított, jól bérbeadható

Eladó 3 hálószobás, első emeleti frissen felújított apartman a Portimaoban.

32
265.000€

Eladó 2 hálós apartman-Portugália-Lagos

Tengerhez közeli, felújított medencével, nagy, tengerre kilátással rendelkező tetőterasszal rendelkező apartmanházban eladó ez a két-hálószobás apartman Algarve-ben (Portugália)

32
315.000€

Tengerre néző, átlagnál tágasabb

Kőhajításnyira a mesés Dona Ana strandtól található ez az a átlagosnál tágasabb 2 hálószobás, első emeleti apartman, amelynek vitathatatlan előnye a tengerre néző privát terasz, a közös tetőterasz, a privát garázs és a nagy közös medence és napozóterasz.

321
395.000€

Új építésű, különleges építészeti megoldások

Nem mindennapos megjelenésű, különleges építészeti megoldásokkal rendelkező, 28 apartmanból álló, új építésű komplexumban kínálunk megvételre 2 hálós apartmant.

32
297.000€

Új építésű, tágas, jó lokáció

Eladó 3 hálószobás, új építésű apartman Portimao-ban, a tengerparttól 5 percre.

442
320.000€

Mesés golfpályaszállás

Mesés 2 hálószobás, bútorozott apartman eladó a Vale de Pinta Golfe klubban.

32
295.000€

Tengerre panorámás tetőteraszos medence

Eladó 2 hálószobás apartman új építésű apartmanházban, Lagos boltokhoz, szolgáltatásokhoz közeli, központi részén.

321
350.000€

Új építésű luxus apartman

Portimao szívében, a tengerpartól kevesebb, mint 150 méterre egy 60 apartmanból álló, új építésű, 2022. júniusában átadásra kerülő luxus apartmanházban eladó 1 hálószobás apartman.

21
330.000€

Korszerű, belvárosi, hasznosítható

Eladó 3 szintes, teljesen renovált, modernizált ház Lagos tradicionális utcáinak egyikében, sétatávolságra Lagos belvárostól, a kávézóktól, boltoktól, a turistaattrakcióvá vált sétáló utcáktól.

32
295.000€

Központi hely, tengerpart közeli, új

Eladó 3 hálószobás, új építésű apartman Portimao-ban, a tengerparttól 5 percre.

432
290.000€

Felújított városi ház eredeti stílusjegyekkel

Eladó 2 hálószobás, 2 fürdőszobás felújított városi hát Ferragudo-ban. (Portugália, Algarve)

32
345.000

tágas, panorámás,új építésű

Eladó 3 szintes sorház 2 hálószobás apartmanja Algarve apró, de igen látványos kisvárosában, Ferragudoban.

322
470.000€

frissen renovált-kilátással az óceánra

Felkapott helyen, elegáns házak és a Carvoeiro Teníszklub szomszédságában, a tengertől 7-800 méterre, a legközelebbi standtól 6 perc autóútra található az a saját kültéri medencével rendelkező minilakópark, amelynek ízlésesen berendezett, teljesen felszerelt első emleti apartmanját megvételre kínáljuk.

3
305.000€

Pazar, tengerközeli, golfpályaszállás

Eladó kikapcsolódásra, aktív pihenésre kiválóan alkalmas 3 hálószobás, jól felszerelt magas szintű szolgáltatásokkal rendelkező golfpályaszálláson található apartman.

42
360.000€

Befektetés golfpályán 5 % hozammal

Eladó 5 százalékos hozamot hozó stúdió apartman portugál golf resortban.

11
Eladva

Portugál ingatlanvásárlás iránt érdeklődőknek is

Scroll to top