A Királyi Pál utca és csokoládéja

A Conde Nast utazási magazin a világ 10 legjobb csokoládéi közé sorolta a Rózsavölgyi Chocolate csokoládéitA világszerte ismert utazási magazin, a  Conde Nast tegnap kiadott listájával feltette a Királyi Pál utcát a világ gasztronómiai térképére,  pedig a figyelmüket felkeltett bolthoz közeledve nem lehetnek kétségeink, hogy a stílusos portállal rendelkező apró bolt méreténél a  híre már eddig is sokkal nagyobb volt.  Az útikönyvvel érkező külföldiekből sejthető, hogy a Lonely Planet már felfedezte, és a városnéző túráknak hála a  Tripadvisor látókörébe is bekerült. Azzal, hogy a Conde Nast utazási magazin besorolta a „A világ 10 legjobb csokoládéi közé a Csiszár Katalin és Szabad Zsolt házaspár által 2004-ben alapított Rózsavölgyi Csokoládé névre keresztelt csokoládé manufaktúra által készített csokoládét, a környék nagy löketet kaphat.  A magazin elsősorban Észak-amerikai célcsoportja szeret és tud is költeni az utazásaira, így várható, hogy egy újabb ok miatt lehet vonzó Budapest belvárosa, muníciót adva az Airbnb-zőknek is.

A több díjat is kiérdemelt csokoládé különlegességekhez válogatott alapanyagokat  használnak fel, és  egyedi ízesítésú  és mintázatú csokoládé táblákká, bonbonokká varázsolják. Honlapjuk szerint a világ több pontján is felhasználják az általuk készített csokoládékat.

Figyeljünk a Királyi Pál utcára, hiszen ebből a többi üzlethelyiség, étterem is profitálhat, ami az ingatlanok áraira is hatással lehet.

Magyar csoki a világ 10 legjobbjában !!Figyeljünk a Királyi Pál utcára, hiszen ebből a többi üzlethelyiség, étterem is…

Közzétette: Alacsonyjutalek – 2016. március 26.

Scroll to top