Külföldi ingatlanok 50 millió forint alatt

A portfóliónkat a piaci folyamatokhoz és a befektetők igényeihez igazodva alakítjuk ki, ha kell a hangsúlyokat máshová helyezzük. Pár éve nagyon jó ajánlataink voltak Floridából, aki vásárolt, azóta nagyon komoly áremelkedést realizált, nem beszélve az árfolyamnyereségről. Évek óta nagyon jó áremelkedés és hasznosításból származó bevétel hajtja Algarve ingatlanpiacát, amit az észak-Amerikai és a német vásárlók is felerősítenek. Érdemes felvenni velünk a kapcsolatot a megbízható, személyre szabott ajánlatokért. Ciprus ingatlanpiacát az aranyvízum határozta meg az elmúlt évtizedben, ami felhajtotta az árakat. A vízumprogram kifutása után és a COVID19-járvány utóhatásaként csökkentek az árak, ami jó belépési lehetőséget tartogat. Paphosból igen jó ajánlataink vannak. Talán a szívünk csücske Chalkidiki, ahol kimondottan jó áron lehet tengerparti, tengerpart közeli ingatlanokat vásárolni. Az alábbi listában az 50 millió forint alatti ingatlanok aktuálisan elérhető kínálatát mutatjuk. A lista folyamatosan változik, de egyedi ötletek megvalósításához is szívesen adunk segítséget.

Felújítás alatt, előtt álló, tengeri kilátással, tengertől 400 méterre

A tengerparttól 400 méterre fekvő nyolcvanas években épült apartmanház felújítás alatt, előtt álló egy hálószobás apartmanja eladó Chalkidikin.

21
88.000€

Új építésű garzon tengerparti városban

Eladó napos, világos, földszinti, új építésű garzon Görögországban, Halkidikiben.

1
70.000€

Tengerparti kilátás, tengerparttól 250 méterre

Eladó egyhálószobás tengerparti kilátással rendelkező apartman (üdülő besorolású) Kallikrateiaban, Görögország Chalkidi országrészében.

11
88.0000€
Scroll to top