Külföldi ingatlanok 50 millió forint alatt

A portfóliónkat a piaci folyamatokhoz és a befektetők igényeihez igazodva alakítjuk ki, ha kell a hangsúlyokat máshová helyezzük. Pár éve nagyon jó ajánlataink voltak Floridából, aki vásárolt, azóta nagyon komoly áremelkedést realizált, nem beszélve az árfolyamnyereségről. Évek óta nagyon jó áremelkedés és hasznosításból származó bevétel hajtja Algarve ingatlanpiacát, amit az észak-Amerikai és a német vásárlók is felerősítenek. Érdemes felvenni velünk a kapcsolatot a megbízható, személyre szabott ajánlatokért. Ciprus ingatlanpiacát az aranyvízum határozta meg az elmúlt évtizedben, ami felhajtotta az árakat. A vízumprogram kifutása után és a COVID19-járvány utóhatásaként csökkentek az árak, ami jó belépési lehetőséget tartogat. Paphosból igen jó ajánlataink vannak. Talán a szívünk csücske Chalkidiki, ahol kimondottan jó áron lehet tengerparti, tengerpart közeli ingatlanokat vásárolni. Az alábbi listában az 50 millió forint alatti ingatlanok aktuálisan elérhető kínálatát mutatjuk. A lista folyamatosan változik, de egyedi ötletek megvalósításához is szívesen adunk segítséget.

Tengerparttól 50 méterre

Eladó tágas sarokerkéllyel, tengeri kilátással rendelkező, 2 hálószobás apartman Mouries üdülőfaluban

31
88.000€

Tengerparti kilátású, új építésű

Tengerpartra néző, új építésű, 2021.szptemberi átadású apartmanok egy 3 lakásos lakóházban Paphostól (Ciprus) 3 km-re észak-nyugatra.

31
140.000€

Tengertől 250 méterre

Tengerparti strandtól 250 méterre eladó egy 60 nm-es, 2 hálószobával rendelkező, szépen karbantartott apartman.

31
120.000€

Jó beosztású, újszerű

Csak 300 méter (4-5 perc) sétára a strandtól eladó egy 68 nm-es apartman. Az apartman ügyes kialakításának érdeme, hogy az...Read More / További részletek→

31
90.000€

Tenger, strand és városközpont közeli

Eladó, kéthálós apartman, Görögország, Kassandra

21
115.000€
Scroll to top