Eladó 3.5 szobás lakás-Budapest VII- Ligetváros

Eladva
41
Description / Leírás

2 lakássá alakítható impozáns polgári lakás

Apartment / Lakás Eladva - Budapest VII/ Külső-Erzsébetváros

A Városligettől 5, a bulinegyedtől 20 perc sétára található3,5 szobás, impozáns lakást kínálunk megvételre. A Budapest VII. kerületében, Ligetvárosban található ötszintes, belső udvarral, körfolyosóval, különlegesen szép bejárati folyosóval rendelkező,  múlt század eleji polgári ház magasföldszintjén található lakás esztétikáját a nagy belmagasság, az utcafrontra nyíló, boltíves ablakok, a hatalmas kétszárnyú ajtók dominálják.

Eladó 3.5 szobás lakás -Budapest VII-Külső-Erzsébetváros-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

Két bejárattal rendelkezik, így akár ketté is választható. De nagy előnye, hogy minden szoba külön bejáratú.

A tágas, 111 nm-es lakás szobái külön bejáratúak. Az udvarra néző, észak-nyugati tájolású 16 nm-es hálószoba a szokatlanul öblös, hallszerű előszobából nyílik. A két utcafrontra néző, dél-keleti tájolású tágas szobát a boltíves ablakok, az ablakok alatti faburkolat, a csillár körüli stukkó, a kétszárnyas ajtók teszik elegánssá, bár jelenleg az ott raktározott dobozok, tárgyak miatt ez nem elsőre nyilvánvaló. A baloldali, kisebbik szoba nem csak a nappaliból, hanem a közlekedő, a fürdőszoba irányából is könnyen megközelíthető. A belső helyiségek, így a felújított fürdőszoba, amelyben WC-t is kialakítottak, az önálló WC, a kamra és egy közel 6 nm-es szoba a lichthofra/világító udvarról szellőznek, kapnak természetes fényt. A lakás érdekessége, hogy a lakás a konyha felől is megközelíthető, mert a konyha az udvarra is nyílik.

A lakás fűtése a szobákba, fürdőszobába, konyhába helyezett, kéménybe vezetett gázkonvektorokkal történik. A meleg vizet a gázbojler adja. A közös költség: 15.000 Ft/hó.

Eladó 3.5 szobás lakás -Budapest VII-Külső-Erzsébetváros-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top