Eladó 3 hálós apartman- portugália-Portimao

265.000€
32
Description / Leírás

Frissen felújított, jól bérbeadható

Apartment / Lakás -

Eladó 3 hálószobás, első emeleti frissen felújított apartman a tengerparti Portimaoban. A tágas, világos apartmant különösen vonzóvá teszik a szuper nagy szobák és a közelsége a városközponthoz és a Praia da Rocha strandjaihoz.

A külön bejáratú lépcső vezet a bejárati ajtóhoz, ahonnan az étkezővel és konyhával összecsatolt nappaliba érünk el. A nappalit egy hatalmas tolóajtó választja el a tágas napozódecktől és sütögetőtől. Az apartman három hálószobás és minden hálószoba ruhásszekrénnyel felszerlet. A fő hálószobának két erkélye, saját fürdőszobája és saját öltöző szobája van. Az apartmanban még található egy vendég WC és egy családi fürdőszoba is.

Az egész apartman légkondícionált és felújított. A konyha teljesen felszerelt és gépesített. A privát tetőteraszről teljes kilátás Portimaora.

Az ingatlan kimondottan jó befektetés hosszútávú lakásbérbeadásra, de kiváló családi otthonként is.

Az utcán lehet parkolni, de az utca zsákutca, nincs átmenő forgalom.

Portimao központja, boltokkal, éttermekkel, kávézőkkal és más szolgáltatásokkal csak néhány perces sétára található. Praia da Rocha strandjai néhány perces autóutra vannak. Portimao bájos folyóparta kevesebb, mint 10 perces sétára van.

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top