Eladó 2 hálós apartman-Görögország-Chalkidiki

Eladva
31
Description / Leírás

Tengerparttól 50 méterre

Apartment / Lakás Eladva - Mouries

Eladó tágas sarokerkéllyel, tengeri kilátással rendelkező, 2 hálószobás apartman Mouries üdülőfaluban. Az üdülőfalú az elmúlt 20 évben formálódott nyári üdülőhellyé és nem egy zsibongó buliközpont, az utak nem mindegyike burkolt és csak 1-2 étterme van. Ami egyfelől nagy előny azoknak, akik a tengerpart békéjét keresik, de aki nyüzsgőbb helyre vágyik sem marad ki semmiből, mert a számtalan tavernával, széles stranddal, boltokkal jól ellátott Dianosiou Part nevű település mindössze 10 perc sétatávolságra van.

A rendezett strandtól 50 méterre található 3 szintes, kertes apartmanház felső szintjén található bútorozott apartman felszereltsége kitűnő. Olajfűtéses kazán, ami a központi fűtést és a meleg vizet is szolgáltatja, igazi kincs. Az ablakokon redőny, az erkélyen árnyékoló, a konyhában tűzhely, mosogatógép, a szobákban légkondicionáló, az erkélyen grillező kemence.

A görög ingatlanok megvásárlása 10% addícionális költséggel jár, ami a jogi, ügynöki és egyéb ingatlanátruházási költségeket tartalmazza.

Ár88.000 euró
Azonosítóaj-GO-22002-DB-955
Kategóriaapartman
Típuseladó
LokációMouries
Szint3
Lakóterület60 nm
Teraszösszesen 50 nm
Szobák száma3
Hálószobák száma2
WC/Fürdő1
Tengertől távolság50 m
PanorámaigenProperty Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top