Eladó 2 hálós sorház-Purtugália-Ferragudo

345.000
32
Description / Leírás

Felújított városi ház eredeti stílusjegyekkel

Townhouse / Sorház - Ferragudo óváros Algarve

Ezt a mesés, Ferragudo óvárosában található sorházat az isten is Airbnb-zésre teremtette, ahol stílusos, korszerű környezetben lehet élvezni a portugál halászfalvak hangulatát. Ferragudo templomától és a város főterétől rövid sétányira levő ingtalan egy régi városi házban van, amit most újítottak fel teljesen.

Nagyon ritkán van hasonló, felújított sorház, ami egyrészt megőrizte az épület eredeti stílusát, másrészt ennyire benne van a helyi élet központjában, még pedig egy stílusos, sokak által a legszebb halászfalunak aposztrofált Ferragudo-ban.

A tüneményes motívumok (a csempék, a boltívek, a rejtett zugok) a ház minden részét meghatározzák. A tradícionális kialakítású ház földszintjén egy öblös előszobából léphetünk be a konyhába és a kialakított étkezőbe, de egy fürdőszoba és egy mosókonyha is van. Az emeleten a két hálószobát és a fürdőszobát is összekötő, közlekedési csomópontként is funkcionáló nappali található, ahonnan parádés kilátás van a városra. A színek, a formák, a bútorok stílusos összhangja még ebben a megújult formában is visszatükrözi a halászfalu hangulatát.

Ár345.000 euró
Azonosítóaj-PO-22003-FER/T2/1822
Kategóriasorház
Típuseladó
LokációFerragudo
Szint1
Lakóterület73 nm
Szobák száma3
Hálószobák száma2
WC/Fürdő2
partsétatávolságra

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top