Eladó 2 szoba, 1 félszoba, étkező lakás- Budapest VII/Erzsébetváros

Eladva
31
Description / Leírás

Tágas, belvárosi, magasföldszinti, jól hasznosítható

Apartment / Lakás Eladva - Budapest VII /Erzsébetváros

Erzsébetváros egyik hangulatos, fás és térköves utcájának 3 szintes polgári házában van az a tágas, 84 nm-es magasföldszinti lakás, amit megvételre kínálunk.

A belső udvarral rendelkező, körfolyosós ház udvaráról nyíló 2,5 szobás lakás nappalija és a hálószobája a csendes utcára, a kerület egyik legszebb épületére néz, a szobák jóval fej magasság felett levő ablakai fóliázottak. A nagy belmagasságú lakást egyedivé teszi a lakás szíveként funkcionáló, lambériázott falakkal és mennyezettel rendelkező öblös,  20 nm-es fogadó tér, amit igényes faburkolattal ellátott boltíves ajtók kötnek össze a nappalival és a konyhával, de innen nyílik a fürdőszoba és az udvarra néző dolgozószoba. Bár a padlón nagyon praktikusan hidegburkolat van, de a mérete, funkcionalitása, elhelyezkedése alkalmassá teszi egy barátságos étkezős-nappali élettér kialakítását.

A lakás burkolatai nem mindennaposak. Lambériázott mennyezet teszi melegebbé, barátságosabbá a nagy belmagasságú helyiségeket, a konyhát, a fürdőszobát, a dolgozószobát is. A WC a fürdőszobában található.

A tárolást megkönnyíti a konyhából nyíló méretes kamra, és a fogadótérben található gardrób.

A fűtés gázkonvektorral történik, a meleg vizet gázbojler biztosítja, de egy extra, jelenleg nem használt villanybojler is található a fürdőszobában.

Eladó 3szobás lakás-Budapest 7 kerület-Erzsébetváros -http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

360 ° körbeforgatható, körbejárható fotókból álló galériaFunkció áthelyezése

Egy lehetséges új elrendezést, a fogadó tér étkezős konyhává történő kialakítását is meg lehet oldani.

Eladó 3szobás lakás-Budapest 7 kerület-Erzsébetváros -http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

Előtte utána

A fogadó tér/konyha/étkező kombója

Nagyon szerencsés adottsága van ennek az öblös előszobának. Ha egy falat felhúzunk az ajtó és ablak közé, akkor funkcionálisan ketté lehet választani a teret. Az ajtó előtti kis folyosó válhat előszobává, az ablak előtti rész lehet a konyha. Így még egy apróbb fogadó tér, nappali rész kialakítása is lehetségessé válhat.

Az öblös előszoba új funkciója

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top