Eladó 2 szobás panel lakás-Budapest XI-Fehérvári út 101

49mFt
21
Description / Leírás

A közlekedés hibátlan, a kilátás pazar

Apartment / Lakás - Budapest XI / Kelenföld

Eladó 2 szobás, praktikus kialakítású, világos lakás a 10 emeletes felújított panelház ( szigetelt ház, felújított lift, felújított felszálló- és szennyvízelvezetők) legfelső szintjén.
A panelekben megszokott ötletes elosztáshoz hűen a szobák külön bejáratúak, a WC és a fürdőszoba külön helyiségben, a gardróbból nyílik, nincsenek elvesztegetett négyzetméterek.

A lakásban az évek során lépcsőzetesen végrehajtott felújítások a lakás használhatóságát, esztétikáját sokban növelték: az ablakok 3 állású műanyag ablakokra lettek cserélve és redőny+szúnyogháló került az abalakokra, a szobákban légkondicionáló lett felhelyezve, a gardróbban, előszobában laminált padlóburkolat van, a bejárati ajtó lecserélésre került, a szobákban új padlóburokolat (laminált padló) került az eredetire, a konyhában a burkolat, konyhaszekrények kicserélésre kerültek, a gáztűzhely is lecserélésre került, a WC megszépült, a lakásban a radiátorok újak. A fürdőszoba sem emlékeztet a panelek megszokott stílusjegyeire, de színválasztása, kialakítása a korábbi tulajdonos leleményének köszönhetően alakult így.

A lakáshoz tartozik egy, a szint 3 lakása által közösen használt tároló is.

A közlekedés hibátlan, a kilátás pazar.

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top