Eladó 3 szobás apartman- Nea Kallikretia-Görögország

Eladva
31
Description / Leírás

80 méterre a homokos tengerparttól

Apartment / Lakás Eladva - Nea Kallikratia

80 méterre a homokos tengerparttól, 5 perc sétára a központtól eladó 3 szobás apartman. A felújított apartmannak két oldalon is kilátása van a tengerre. Világos, jól felszerelt, bútorozott, erkélyes. Közelben boltok, éttermek és játszótér is található.

Ár60.000€
Azonosítóaj-GO-NK-978-21007
Kategóriaapartman
Típuseladó
LokációNea Kallikretia
Szint2
Lakóterület50nm
Erkély12nm
Szobák száma3
Hálószobák száma2
WC1
Tengertől való távolság30m

A görög ingatlanok megvásárlása 10% addícionális költséggel jár, ami a jogi, ügynöki és egyéb ingatlanátruházási költségeket tartalmazza.

Talán kevésébé ismert, de elhelyezkedése, adottságai és a megfizethető ingatlanárak miatt érdemes megjegyezni a Kallikretia régió nevét. A Halkidihez tartozó régió egyik jó hangulatú tengerparti városa a 100 éve alapított Nea Kallikretia, Thessaloniki repterétől 30 percre, Budapesttől 1048 km távolságra (12 órányira) található. A sziklaszirten fekvő város hosszú, homokos tengerparttal, tűrkízkék színű tengerrel, 27-28 fokos tengervízzel, számtalan tavernával, étteremmel, sétálóutcával rendelkezik. A családias léptékű, távol áll tőle a nagyvilági nagyzolás, mégis nyüzsgő üdülőváros.Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top