Eladó ház-3 szobás – Kapoly – Somogy megye

20.9mFt
Description / Leírás

Eladó ház-3 szobás – Kapoly – Somogy megye

House / Ház -

A romantikus Somogy-megyei dombság bájos, 800 éves múlttal rendelkező településén, a Balatontól 20 km-re fekvő Kapolyon, 3 szobás, 80 nm-es lakóterülettel rendelkező ház eladó. A hagyományos kialakítású ház családias hangulatát a modern és a népies elemek színes keveredése adja. Az udvari bejáratú fürdőszoba tágas, modern, amelyben a villanybojler szolgáltatja a meleg vizet. A kamrával is kiegészülő, tágas, étkezős konyhában a rusztikus tűzhely palackos gázzal működik, a mosogató meleg vizét egy apró, falra szerelt villanybojler szolgáltatja. A nappaliban hagyományos cserepeskályha, a mennyezet gerendázata stílszerűen egészíti ki a szoba látványvilágát.

Az ingatlant pince, garázs, padlás, terasz teszi teljessé. Az a típusú ingtlan, ami minden évszakban sok örömet okoz, de persze a gondozása is kíván erőfeszítést.

A telek méretes, 1197nm és a lábainál csörgedezik egy időszakos patak. Az udvarban egy fóliával fedett medence.

A ház falun belüli elhelyezkedése nagyon jó. A bolt, atemplom, a buszmegálló, a községház, a buszforduló egy perc sétára található. A falunak van egy focipályája és egy felnőtt játszótere (=szabadtéri konditerme), ami nyáron vitorlavászonnal árnyékolt. A falu könnyen elérhető az M7-től. A Köröshegyi-völgyhíd lejárata mindössze 16 km-re fekszik és a Balaton sincs messzebb 20 km-nél.

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top