Kiadó 75 nm-es kertkapcsolatos lakás-Budapest VIII-Palotanegyed

240eFt+rezsi480.000 HUF kaució
21
Description / Leírás

KERTKAPCSOLATOS BELVÁROSI LAKÁS

Apartment / Lakás - Budapest VIII /Palotanegyed

Kiadó 75 nm-es felújított, bútorozatlan, tágas, világos, kertkapcsolatos lakás az egyre nagyobb presztízzsel rendelkező, folyamatosan megújuló  Palotanegyedben. A keleti-nyugati tájolásnak, a hatalmas ablakoknak köszönhetően a 320 centiméteres belmagassággal rendelkező magasföldszinti lakás világos, napfényes. A 75 nm-es lakás jelentős felújításon esett keresztül megőrizve az évszázados épület sajátosságait, az érdekes elrendezést.

– Az utcára nyíló ablakok,  a lakásban levő ajtók és a parketta eredeti, de szépen felújított.
– A szobák külön bejáratúak, de a jelenlegi tulajdonos a nappali és a hálószoba közötti kétszárnyú ajtót gipszkarton fallal váltotta ki. Igaz, így a hálószoba csak a fürdőszobán keresztül megközelíthető.
– A lichthofra szellőző fürdőszoba burkolatai újak, sarokkád, törülköző szárítós radiátor és beépített mosdóval rendelkezik. A meleg vizet és a fűtést kombinált cirkó biztosítja. A felújított, csempézett WC külön bejáratú, a lichthofra szellőző.
– A nyugati tájolású, tágas, napfényes konyha, amelyben új a csempe, a járólap és a beépített szekrény kertkapcsolattal rendelkezik. Igaz a belvárosban ritkaságnak számító belső kert kialakítására még csak a társasházi szándék létezik, de egy kellemes sarok kialakítása találkozhat a többi lakó akaratával.
– Nagy érték a polcokkal rendelkező kamra és az aprócska, nyugati tájolású, kertre néző szoba.

Kaució. 2 hónap. A bérléshez közjegyzői nyilatkozat és a közművek bérlőre történő átírása szükséges.
Közös költség 34.000Ft. Gáz, villany ebben nincs benne. Az összes rezsi kb. 50.000 Ft/hó, de ez a fogyasztástól függ.

Eladó 75 nm-es lakás-Budapest VIII-Palotanegyed-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
  • Apartment / Lakás
  • 2 bed / szoba
  • 1 bath / fürdőszoba
  • Floor Area is / Alapterület 75 m²
  • Toilet / WC
  • Courtyard / Udvar
  • Gas Heating / Gázfűtés
Scroll to top