Bérbeadó 87 nm-es lakás Budapest I-Víziváros

Bérelt
31
Description / Leírás

Víziváros egyik legkedveltebb utcájában kiadó felújított

Apartment / Lakás - Budapest I/Víziváros Budapest

 Kiadó 3,5 szobás, 87 nm hasznos alapterületű lakás Budapest I. kerületében, Vízivárosban. Bérleti díj:320.000Ft/hó+rezsi. Rezsi 55.000 Ft/hó. Kaució: 2 hónap. Szerződés határozott idejű, igény szerint meghosszabbítható. A  lakás részlegesen berendezett.

[aesop_parallax height=”350px” img=”http://alacsonyjutalek.hu/wp-content/uploads/2017/04/eladó-lakás-Budapest-I.-081.jpg” parallaxbg=”on” parallaxspeed=”6″ caption=”5 perc sétára a Dunától” captionposition=”bottom-left” lightbox=”off” floater=”on” floaterposition=”left” floaterdirection=”none”]

A Dunától és a vártól is 5 perc sétára levő,  2 lifttel rendelkező társasház megújult lakása magán viseli a századfordulós épületek sajátosságait. Rendhagyó formájú, egymásból nyíló szobák, hatalmas ablakok, ajtók, parketta jellemzik.

 

[aesop_parallax height=”350px” img=”http://alacsonyjutalek.hu/wp-content/uploads/2017/04/eladó-lakás-Budapest-I.-019.jpg” parallaxbg=”on” parallaxspeed=”6″ captionposition=”bottom-left” lightbox=”off” floater=”on” floaterposition=”left” floaterdirection=”none”]

A világos, déli-délnyugati tájolású lakás  4 évvel ezelőtt jelentős felújításon ment keresztül megőrizte az épület stílusjegyeit. A felújítás során a konyha áthelyezésre, a teljes elektromos hálózat kicserélésre került, a fürdőszoba nem csak megújult, de a folyosó terhére nagyobbá is vált, a lakás új bojlert és hőtárolós radiátorokat kapott. Az átalakítással a lakás hasznos alapterülete is megnőtt.

Az amerikai konyhás, erkéllyel rendelkező nappali és a másik kettő egymásból nyíló szoba az utca másik oldalán fekvő parkra néz, a félszoba a körfolyosóra. A WC különálló és egy apró kamrája is van a lakásnak.

A lakásban nincs gáz, a fűtést és a meleg vizet a villanybojler biztosítja.

A liftek megközelítéséhez 8 lépcsőt meg kell tenni.

Alaprajz/Floorplan

Eladó 3,5 szobás lakásBudapest I. kerület- Víziváros-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megfizethető, megbízható, minőségi ingatlanközvetítő iroda. Az okos ingatlantulajdonosok partnere.

Fotógaléria/Photo Gallery

[aesop_gallery id=”11416″ revealfx=”inplace”]

360° fotókból készített virtuális túra/Virtual tour with 360° spherical photos

Kapcsolatba léphet ingatlanközvetítő irodánkkal az alábbi módon is / You can contact Us via the following contact form

[contact-form to=’info@alacsonyjutalek.hu’ subject=’aj-17188-bérbeadó lakás/flat for sale/Budapest I-Víziváros’][contact-field label=’Név/Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Szeretném / I%26#039;d like to’ type=’select’ required=’1′ options=’megnézni az ingatlant/look at the property,megkérdezni/ask the following,az alábbi vételi ajánlatot adni/make a bid for the property’/][contact-field label=’Kérdésem-üzenetem/My question-message’ type=’textarea’/][/contact-form]

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top