Kiadó 84 nm-es, 2 és félszobás lakás-Budapest VII-Erzsébetváros

Bérelt
2.51
Description / Leírás

Kiadó tágas, belvárosi, magasföldszinti lakás

Apartment / Lakás - Budapest VII /Erzsébetváros

Kiadó tágas, 84 nm-es magasföldszinti lakás Erzsébetváros egyik hangulatos, fás és térköves utcájának 3 szintes polgári házában.

A belső udvarral rendelkező, körfolyosós ház udvaráról nyíló 2,5 szobás lakás nappalija és a hálószobája a csendes utcára, a kerület egyik legszebb épületére néz, a szobák jóval fej magasság felett levő ablakai fóliázottak. A nagy belmagasságú lakás központi helyisége a lambériázott falakkal és mennyezettel rendelkező öblös, étkezőként is funkcionáló 20 nm-es fogadó tér, amit faburkolattal ellátott boltíves ajtók kötnek össze a nappalival és a konyhával, de innen nyílik a fürdőszoba és az udvarra néző dolgozószoba. Bár a padlón nagyon praktikusan hidegburkolat van, de a mérete, funkcionalitása, elhelyezkedése alkalmassá teszi egy barátságos étkezős-nappali élettér.  A WC a fürdőszobában található.  A tárolást megkönnyíti a konyhából nyíló méretes kamra, és a fogadótérben található gardrób.

A lakás burkolatai nem mindennaposak. Lambériázott mennyezet teszi melegebbé, barátságosabbá a nagy belmagasságú helyiségeket, a konyhát, a fürdőszobát, a dolgozószobát is.

A fűtés gázkonvektorral történik, a meleg vizet gázbojler biztosítja, de egy extra, jelenleg nem használt villanybojler is található a fürdőszobában.

Eladó 3szobás lakás-Budapest 7 kerület-Erzsébetváros -http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

360°-ban körbejárható fotók és virtuális túra

 

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top