Art Basel kiállítás Miami Beach Florida

Minden évben decemberben rendezik meg a művészeti vásárok egyik legnagyobbikát az Art Baselt Miami Beachen Floridában A másik két Art Basel helyszín Basel és Hong Kong. A legnagyobb, legnevesebb galériék tudnak jelentkezni és helyet foglalni. Tudatosan törekednek a szervezők, hogy az Egyesült Államok és Svájc gallériái mellett, minden komoly országból a legjelentősebb képviselje magát, lehetőleg saját országából is hozzon eladásra művészt, kiállítási tárgyat. A belépő is borsos áron van, elővételben 50 dollár, helyszínen 60 dollár, Miami Design kiállítással együtt 75 dollár online, helyszínen 85 dollár.

Találkozhatunk argentin, brazil, görög, német, francia, indiai, hong-kongi, spanyol stb kiállítókkal.

Az Art Basel Miami Beachen a vásárlók is a világ leggazdagabbjai közé tartoznak, így káprázatos színvonalú anyag jön össze, vetekszik a legjobb múzemumok anyagával. A kiállításon rendszeresen feltünnek celebek Leonardo Di Cabrio, Brad Pitt, Paris Hilton.

Miami és Miami Beach húsz éve törekszik arra, hogy felzárkozzon a világ művészeti kereskedelmi központjai közé.

Magántőke megépítette a Miami Art District-et, ahova a galériák közé beköltöztek a luxusboltok, mint például Prada, Louis Vuitton, Armani, . Az Art Basel alatt a boltokban pop up kiállításokat tartanak.

Az Art Basel időszakában tartják az Art Miami, Aqua Art Miami, Context Art Miami, Art Wynwood, Scope Art Exhibition kiállításokat. Ezekne a kisebb galériák, kortárs művészek állítanak ki. A szállodák árai három, négyszeresre emelkednek ebben az időszakban.

A kiállítás

Art Basel Miami Beach Florida

Art Basel Miami Beach Florida

 

Lássunk néhány képet:

Több, mint tíz Picasso volt kiállítva, mint megtudtuk az egyiket 5.5 milló dollárért kínálták

Art Basel Miami Beach Florida

Találtunk Matisse -t

Art Basel Miami Beach Florida

Marc Chagall -t

 

Art Basel Miami Beach Florida Chagall

Joan Miro -t

Miro Art Basel Miami Beach Florida

Pollock

Pollock Art Basel Miami Beach Florida

 

 

Roy Lichtenstein -t, Andy Warhol -t

Lichtenstein Art Basel Miami Beach Florida

Több Magritte lógott a falakon

 

Magritte Art Basel Miami Beach Florida

 

A legtöbbet fotózott és selfizett kép talán az instagram -on már megjelent, de most mindenképpen felkerül újra, címe Perspektiva. Mindig kell a nézőknek némi megbotránkoztatás

Art Basel Miami Beach Florida istagram

 

További

 

 

Scroll to top