Eladási tanácsok ingatlan tulajdonosoknak

Az ingatlan eladásánál rengeteget számít a rendezett környezet. Többször lehet találkozni olyan hirdetéssel, ahol már a képen is látszik, hogy elhanyagolt állapotban van a lakás. Mindenki szeretné elérni a maximális piaci árat, de nem figyel a vevő szempontjaira. Legfontosabb feladat a vevő szemével nézni az ingatlant.

  1. Budapest VII. kerület eladó lakásLegyen rend.  Senki sem szeret rendetlen lakásba bemenni, rossz helyzetből indul az alku.
  2. Dohányzás. Kimondottan visszataszító nem dohányzók részére a dohányfüst, ki kell szellőztetni, érdeklődő érkezése előtt egy órával nem szabad rágyújtani. Várjuk meg amíg elmegy.
  3. Háziállat. Az emberek egy része nem kedveli házi kedvenceinket. Nem szeretik, ha a cica hozzádörgölőzik, kutya szagolgatja, megnyalja. Számukra a legvisszataszítóbb mondat a nem harap csak játszik. A lakásszemle idejére át kell vinni az állatot a szomszédba, bezárni ketrecbe, eltávolítani a lakásból.
  4. Ruházat és stílus. Milliókról van szó. Az atlétatrikó és testszag nem a legalkalmasabb az előnyös tárgyalási pozícióra. Nem kell öltöny és nagyestélyi, de a minimális követelményeknek érdemes megfelelni.
  5. Gyermek Bár életünk értelme, kincsünk, szemünk fénye, de rá az az vonatkozik ami a háziállatra, van aki nem szereti, ha leböfögik, tépik a ruháját, körbeordítják, nem beszélve arról, hogy a házigazda sem tud két helyre figyelni, bármennyire is azt hiszi. Rémálom hisztiző, követelőző gyerekkel lakást, házat nézni. Sajnos a szülők jelentős része ezt észre sem veszi, mert minden napjuk ilyen.

 

 

 

Folytatjuk

Scroll to top