Éves utasbiztosítás -ingatlanbefektetőknek főképp

A biztosítók és a statisztika jegyben járnak. Vagy fantasztikus adatsorokat vagy ösztönző érveket találnak, miért érdemes és miért pont náluk biztosítást kötni. Ezek egyik a a Murphy törvényeként ismert mondás:


Az amatőrök remélnek, a profik biztosítanak.

Legyen profi! Ha sokat utazik, ha külföldön vásárolna ingatlant vagy ha fel szeretne készülni a külföldi ingatlanhoz kapcsolódó életformára, akkor szüksége van az életmódjához illeszkedő utasbiztosításra. Vásárolhat alkalmanként biztosítást, bízhat a hitelkártyához köthető extra szolgáltatásokban, de a legjobban akkor jár ha éves bérletet vált.

Éves biztosítási bérlet

Három változata van.

  • 19.900 Ft/év biztosítási bérlet: évi 2, maximum 15 napos európai utazás esetén felmerülő ellátásra ad fedezet.
  • 56.700 Ft/év biztosítási bérlet: bármennyi, maximum 30 napos, az egész világra történt utazás alatt felmerülő ellátásra ad fedezet, az orvosi és mentési költségekre 75.000.000 Ft-ig.
  • 72.000 Ft/év biztosítási bérlet: bármennyi, maximum 30 napos,
    az egész világra történt utazás alatt
    az orvosi és mentési költségekre 125.000.000 Ft-ig. felmerülő emelt ellátásra ad fedezet.

A háromféle bérlet különböző értékben, mértékben ad lehetőséget az egészségügyi-, továbbutazási segítségnyújtás, balesetbiztosítás, poggyászbiztosítás, poggyászkésedelem, járatkésés, légipoggyász-kár, balesethez kapcsolódó légijárat lekésése, felelősségbiztosítás, szállodai- és kemping felelősségbiztosítás keretében történő extra költségek megtérítésére.

A további részletekért, a biztosítás megkötéséért hívjon bennünket bátran!

Scroll to top