A gyengülő dollár is vonzóvá teszi az ingatlanvásárlást Floridában

Ki ne vágyott volna arra, hogy Floridában teleljen, húsvétozzon vagy ha a munkája megengedi, akár hosszabb időszakot is ott töltsön. De addig is, amíg ez bekövetkezhet, miért ne készítenénk úgy elő a terepet, hogy közben befektetjük a pénzünket floridai ingatlanba. Az egész évben különlegesen jó időjárás (jó hát a nyár meglehetősen párás és meleg), a kellemes üzleti klíma, az erősödő forint és a magas hozamok kombója vonzóvá teszi az befektetéseket az USA-ban.

Ahol ingatlanokat kínálunk

  • Tampa: sok szempontból ideális része Floridának. Úgy osztozik Florida híresen kellemes klímáján, hogy szinte sosem jutnak el ide a hurrikánok. Az egész évben kitartó kellemes meleg egyedi történelmi kultúrával és kellemes üzleti környezettel párosul. Számos turista attrakció, múzeum, akvárium található a környéken.
  • New Port Richey: igazán jól pozicionált. 45 percre van Tampa nemzetközi repülőterétől, 35 percre Clearwater híres tengerpartjaitól, de Orlandó is kevesebb két óra vezetéssel elérhető. A Mexikói-öböl partján levő Észak-Nyugat Florida egyre inkább a minőségi élet helyeként ismert a bérlők és a tulajdonosok között. Nem meglepő, hogy a város Parks&Recreation Irodája  két egymás utáni évben is Florida legjobbja lett és a város már négyszer megkapta az USA „Játékos városa” címet a gyerekek számára szervezett egészséges életmódot megcélzó programjai miatt.
  • Fort Lauderdale: A hajózható csatornáiról, tengerpartjáról ismert Fort Lauderdale tengerparti promenádja  számos luxus étteremnek, bárnak, nagy presztízsű hotelnek-  W, the Four Seasons, és a Ritz Carlton- ad otthont.
  • Lauderdale Lakes: A Miami-tól 45 perc autóútra fekvő várost északon Tamarac, nyugaton Lauderhill, keleten Oakland Park, dél-keleten a csodálatos tengerparti sétányáról híres Fort Lauderdale határolja.  De a híres-neves Boca Raton is csak 30 percre fekszik.
  • Naples: Florida dél-nyugati részén, a Mexikói-öböl partján fekvő város az elegáns vásárlási lehetőségekről és golfpályáiról ismert. Naples első mólóját 1888-ban építették, ami a mai napig népszerű pecázó és delfin megfigyelő hely. Tengerpartja híres több kilométer hosszan elnyúló, fehér homokos strandjairól, mint a Clam Pass Park és a Delnor-Wiggins Pass State Park.

Nothing found, please check back later. / Találatok száma 0, de később érdemes újra leellenőrizni.

Scroll to top